Και τρίτη τραγωδία σημειώθηκε μέσα σε λίγες ώρες, καθώς 71χρονος έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα στην περιοχή της Λάνειας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 71χρονος Kώστας Πέτρου Γαρπόζης έχασε τη ζωή του, όταν το όχημά του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό ύψους 55 μέτρων. Στο όχημα μαζί με τον άνδρα βρισκόταν και η σύζυγος του, 84 ετών, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κινδύνου.
 
Σε δηλώσεις του, ο Γιαννάκης Γεωργίου, Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου ανέφερε ότι «γύρω στις 4 παρά τέταρτο, ζεύγος, ο 71χρόνος οδηγός και η σύζυγος του 80 χρονών, ενώ κατευθύνονταν από το δρόμο Σαιττά –Λεμεσού, σε κάποιο σημείο απώλεσε τον έλεγχο και κύλησε στη χαράδρα 50 μέτρων περίπου. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣHΣ: 
Όπως ανέφερε «ακόμα δεν έχουμε εξασφαλίσει μαρτυρίες γραπτές, είναι κάποιες πληροφορίες που δόθηκαν από περαστικούς. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τη γραπτή μαρτυρία από τον οδηγό που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του θανόντος και γι ‘ αυτό κάνουμε έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αρχηγείου ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό».
 
Όσον αφορά το ενδεχόμενο παθολογικών αιτιών, σημείωσε ότι «αυτά θα τα δούμε αύριο, με τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής».
 
Πηγή: philenews