Κίτρινη προειδοποίηση για ψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για αύριο Τρίτη κατά την οποία, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Η προειδοποίηση ισχύει από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.00 το απόγευμα.
 
Βροχές στα ορεινά και στο εσωτερικό, παρά τη ζέστη
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.
 
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματίζεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στα παράλια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.
 
Πηγή: philenews
 

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες