Διαχρονικά, ο τοµέας των υπηρεσιών αποτελεί για την Κύπρο βασικό πυλώνα της οικονοµικής ανάπτυξης της χώρας και συνεχίζει να συνεισφέρει τα µέγιστα. Η πλειοψηφία των διεθνών εταιρειών συνεχίζει να διατηρεί γραφεία  στην Κύπρο και νέοι επενδυτές προσελκύονται από την υψηλή ποιότητα των επαγγελµατικών υπηρεσιών, το σύγχρονο νοµικό πλαίσιο και το φιλικό φορολογικό σύστηµα, σε συνδυασµό µε ένα δίκτυο διεθνών συµβάσεων και διµερών συµφωνιών µε φιλικές χώρες, απολαµβάνοντας ταυτόχρονα εξαιρετική ποιότητα ζωής.
Η Δικηγορική Εταιρεία Hλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ είναι µία από τις µεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου και είναι παγκοσµίως αναγνωρισµένη για την υψηλή ποιότητα των νοµικών υπηρεσιών που προσφέρει.  Με έδρα της τη Λεµεσό, έχει γραφεία στη Λευκωσία και Πάφο, καθώς επίσης και στο Βέλγιο, την Ουγγαρία, την Ουκρανία και την Τσεχία. Μια οµάδα έµπειρων δικηγόρων και άλλων µελών του επιστηµονικού, διευθυντικού και βοηθητικού προσωπικού στελεχώνουν την εταιρεία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Κυπριακού και του Ευρωπαϊκου και Διεθνούς Δικαίου.
Όλοι οι έγκυροι Οίκοι Αξιολόγησης Δικηγορικών Εταιρειών όπως ο ΙFLR και Legal 500 κατατάσσουν την Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ πρώτη µε διαφορά σε όλους τους τοµείς του Δικαίου και της παροχής νοµικών και συµβουλευτικών υπηρεσιών. 
Οι  διακρίσεις αυτές τιµούν και προβάλλουν όχι µόνο την Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, αλλά και ολόκληρη την Κύπρο, αν ληφθεί υπόψη ότι  δίνονται µετά από µια εµπεριστατωµένη έρευνα και αντικειµενική ανάλυση των αποτελεσµάτων των µεγαλύτερων δικηγορικών εταιρειών της Ευρώπης.
Το 80% του πελατολογίου της εταιρείας αποτελείται από εκλεκτά µέλη της διεθνούς επιχειρηµατικής κοινότητας. Η εµπιστοσύνη τους προς εµάς, οφείλεται στο ότι τους παρέχουµε υπηρεσίες και συµβουλές εφάµιλλες σε ποιότητα και ταχύτητα, µε τις υπηρεσίες που προσφέρουν δικηγορικές εταιρείες στα πιο γνωστά χρηµατοοικονοµικά κέντρα του κόσµου όπως είναι το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη. 
 
Καινοτοµία και ποιότητα
H Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, προσφέρει µια µεγάλη γκάµα σύγχρονων υπηρεσιών, µε προσανατολισµό στην καινοτοµία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών όλων των µεγεθών, Κυπρίων ή αλλοδαπών, ιδιωτών ή επιχειρήσεων. Αποσκοπούµε στην επαγγελµατοποίηση των νοµικών υπηρεσιών που παρέχουµε ούτως ώστε να επιτυγχάνεται η πραγµατική και συστηµατοποιηµένη παραγωγή αξίας για τον πελάτη.
Η στρατηγική της εταιρείας η οποία στηρίζεται στις επενδύσεις, στην τεχνολογία, στην υποδοµή γνώσεων και σε ένα διεθνές δίκτυο γραφείων και συνεργασιών ανά τον κόσµο, επιτρέπει στα στελέχη της να παρακολουθούν τις εξελίξεις στους αντίστοιχους τοµείς και να αποκτούν εξειδικευµένες γνώσεις στον τοµέα τους. Αυτό, καθίσταται επιτακτικό άλλωστε, λόγω της ολοένα αυξανόµενης πολυπλοκότητας της σύγχρονης οικονοµίας και των επιχειρήσεων αλλά και της παγκοσµιοποίησης των αγορών και των υπηρεσιών.
 
Επίλυση διαφορών
To Δικαστηριακό τµήµα της εταιρείας µας είναι ανάµεσα στα µεγαλύτερα της Κύπρου. Αισθανόµαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το ότι παρέχουµε ολοκληρωµένες υπηρεσίες επίλυσης διαφορών σε υψηλά επίπεδα ποιότητας. Τα πεδία εξειδίκευσής µας, σχετικά µε τη δικαστηριακή πρακτική, περιλαµβάνουν το διοικητικό, το τραπεζικό, το ναυτιλιακό, το ποινικό και το οικογενειακό δίκαιο. Ακόµα, αναλαµβάνουµε τη νοµική υποστήριξη σε συµβατικές, εταιρικές, κτηµατικές και εργασιακές διαφορές. Επιπλέον, πρέπει να σηµειωθεί οτι η εταιρεία µας διαθέτει εµπειρία και σε όλες τις µορφές εναλλακτικής επίλυσης διαφορών µε παρουσία σε διαιτητικά δικαστήρια όπως αυτό του Λονδίνου καθώς και το Διεθνές Κέντρο Επίλυσης Επενδυτικών Διαφορών. Στο πλαίσιο αυτό είµαστε σε θέση να παρέχουµε υποστήριξη και για διεθνή εκτέλεση (διαιτητικών) αποφάσεων.
 
Τµήµα Εταιρειών
Το τµήµα Εταιριών  της εταιρείας µας παρέχει εξατοµικευµένες συµβουλές στους πελάτες για το σχηµατισµό, την απόκτηση και τη διάλυση εταιρειών στην Κύπρο και στο εξωτερικό, συγχωνεύσεις και εξαγορές, διασπάσεις και εκποιήσεις. Επιπροσθέτως, παρέχουµε υποστήριξη σχετικά µε εταιρικές αναδιοργανώσεις και αναδιαρθρώσεις, ζητήµατα αφερεγγυότητας, εταιρική διακυβέρνηση, δηµόσιες και ιδιωτικές προσφορές, αγορές και πωλήσεις αξιογράφων, κανονιστική συµµόρφωση, δηµιουργία και αξιοποίηση καταπιστευµάτων. Ακόµα εξειδικευόµαστε και σε ζητήµατα ευρύτερου εµπορικού δικαίου, όπως εµπορικές συµφωνίες, αδειοδοτήσεις, συµβάσεις προµηθειών, ηλεκτρονικό εµπόριο, συµφωνίες πρακτορίας και διανοµής και συµβάσεις παραχώρησης και εκµετάλλευσης.
 
Τραπεζικό Δίκαιο
Η Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, αναγνωρίζεται από τους κορυφαίους ανεξάρτητους διεθνείς οίκους αξιολόγησης ως ηγέτιδα εταιρεία στις τραπεζικές και χρηµατοπιστωτικές αγορές στην Κύπρο, µε αποδεδειγµένο ιστορικό στον τοµέα των κεφαλαιαγορών και της χρηµατοδότησης εταιρειών. Την πλεοψηφία των πελατών µας αποτελούν γενικά δανειστές, συµπεριλαµβανοµένων των διεθνών τραπεζών ανάπτυξης. Ωστόσο, ενεργούµε επίσης συχνά και για λογαριασµό  δανειοληπτών.
Η εταιρεία µας έχει ιδιαίτερη εµπειρία στις διαπραγµατεύσεις εµπορικών όρων και συµβουλεύει, από νοµική άποψη, για τον βέλτιστο και αποδοτικότερο τρόπο παροχής εξασφαλίσεων, υπο το πρίσµα του κόστους και των φορολογικών επιβαρύνσεων, λαµβάνοντας υπόψη τις επιδιώξεις και τα δικαιώµατα των µερών αναφορικά µε το ασφαλιζόµενο περιουσιακό στοιχείο, πριν και µετά την επιβολή αναγκαστικών µέτρων. Επιπλέον, παρέχουµε συµβουλές, από πρακτική άποψη, σχετικά µε το αν οι όροι είναι εφικτοί, λαµβάνοντας υπόψη την εκάστοτε συγκεκριµένη δοµή της συναλλαγής, εάν τα περιουσιακά στοιχεία είναι ήδη εξασφαλισµένα, καθώς και το χρονοδιάγραµµα της κάθε υπόθεσης.
 
Χρηµατοοικονοµικές υπηρεσίες
Στο πεδίο των χρηµατοοικονοµικών υπηρεσιών, προσφέρουµε υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή του ανταγωνισµού. Είµαστε η µεγαλύτερη και η πλέον αναγνωρισµένη διεθνώς, δικηγορική εταιρεία της Κύπρου και η µόνη µε εξειδικευµένη οµάδα που επικεντρώνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των συναλλαγών αυτού του είδους. Βοηθούµε τους πελάτες µας σε κάθε πτυχή της έναρξης και πραγµατοποίησης επιχειρηµατικών δραστηριότητων στην Κύπρο. Το εύρος των υπηρεσιών µας εκκινεί από τις αδειοδοτήσεις, τις συµβουλές επί κανονιστικών ζητηµάτων, τις εταιρικές και φορολογικές διαρθρωσεις, και φτάνει ώς τα λεπτοµερή καθηµερινά επιχειρησιακά ζητήµατα, όπως η εταιρική διακυβέρνηση, η κανονιστική συµµόρφωση και η προστασία των προσωπικών δεδοµένων. Οι ειδικοί µας, έχουν δεκαετίες εµπειρίας στις επαφές µε τις ρυθµιστικές και άλλες αρχές και µια ασυναγώνιστη κατανόηση και αντίληψη της εφαρµογής της νοµοθεσίας και των κανονιστικών απαιτήσεων.
 
Φορολογικό Δίκαιο
Στα θέµατα φορολογικού δικαίου, η πηγή της ισχυρής φορολογικής εξειδίκευσής µας είναι οι ειδικοί µας, οι οποίοι έχουν νοµικό, λογιστικό και οικονοµικό υπόβαθρο. Αρκετά µέλη της οµάδας µας είναι αναγνωρισµένοι φορολογικοί εµπειρογνώµονες. Η οµάδα µας, παράλληλα µε την παροχή συµβουλών για όλες τις πτυχές των φορολογικών νόµων της Κύπρου, σε εγχώριους αλλα και διεθνείς πελάτες, υποστηρίζει και άλλα τµήµατα της επιχείρησης µε την εκπόνηση και την εφαρµογή καινοτόµων, φορολογικά αποδοτικών διαδικασιών για διεθνείς συναλλαγές. 
 
Συνεπώς, το φορολογικό δίκαιο απασχολεί σταθερά τις εταιρικές, εµπορικές και χρηµατοοικονοµικές εργασίες µας. Σηµαντικοί τοµείς των σχετικών φορολογικών υπηρεσιών µας, είναι οι συµβουλές για θέµατα φορολογικής κατοικίας, για νέα φορολογικά κίνητρα και συστήµατα και για την ορθή ερµηνεία και εφαρµογή των συµφωνιών για την αποφυγή  διπλής φορολογίας.
 
Ναυτιλία και ανταγωνισµός
Το ναυτιλιακό δίκαιο είναι ένας ακόµα τοµέας στον όποίο η εταιρεία µας επιδεικνύει ιδιάιτερα υψηλά επίπεδα εξειδίκευσης. Συµβουλεύουµε τις τράπεζες, τους πλοιοκτήτες, τους διαχειριστές, τους ναυλωτές, τους ιδιοκτήτες φορτίων και τους αντίστοιχους ασφαλιστές σχετικά µε τις νοµικές πτυχές των υποθέσεών τους, συµπεριλαµβανοµένης της επίλυσης διαφορών. Παρέχουµε νοµική υποστήριξη για όλες τις πτυχές των ναυτιλιακών και αεροπορικών επιχειρήσεων, όπως καταχώρηση πλοίων και σκαφών αναψυχής στα σχετικά µητρώα, σε θέµατα ΦΠΑ σκαφών, αναδιαρθρώσεις χρεών και αναδιοργανώσεις, ναυτικές ασφαλίσεις και αγοραπωλησίες πλοίων και αεροσκαφών.
Στον τοµέα του δικαίου του ανταγωνισµού, η εξειδικευµένη οµάδα µας παρέχει νοµικές συµβουλές σε σηµαντικούς διεθνείς πελάτες επι ζητηµάτων anti-trust και ερευνών περί cartel. Η εταιρεία έχει εµπειρία συνεργασίας µε  κυβέρνητικές υπηρεσίες και την Αρχή Ανταγωνισµού καθώς και µια εις βάθος αντίληψη των τοπικών κανόνων ανταγωνισµού. Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες µας περιλαµβάνουν συµβουλές περί συγχωνεύσεων, ελέγχους συµµόρφωσης µε τους κανόνες ανταγωνισµού και συµβουλές σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνονται παραβίασεις του νόµου περί cartel.
 
Εργατικό δίκαιο-πνευµατική ιδιοκτησία
Η Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ είναι µέλος του Employment Law Alliance, του µεγαλύτερου δικτύου δικηγόρων εργατικού δικαίου στον κόσµο, του οποίου επίσης µέλη είναι κορυφαίοι νοµικοί του κλάδου σε περισσότερες από 120 χώρες. Οι ειδικοί µας, παρέχουν συµβουλές επί όλων των ζητηµάτων του εργατικού δικαίου. Ενδεικτικά πεδία που καλύπτονται είναι αυτά της προετοιµασίας εγγράφων περί εργασιακών σχέσεων  και η υποστήριξη κατά την επίλυση εργατικών διαφορών.
Στον τοµέα του δικαίου πνευµατικής ιδιοκτησίας η εταιρεία µας ξεχωρίζει παρέχοντας υψηλού επιπέδου συµβουλές σε σηµαντικές πολυεθνικές εταιρείες σχετικά µε την προστασία και την αδειοδότηση της πνευµατικής τους ιδιοκτησίας. Οι υπηρεσίες µας περιλαµβάνουν καταχώρηση και ανανέωση εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών σηµάτων, ευρεσιτεχνιών και βιοµηχανικών σχεδίων, προστασία καλλιτεχνικών και επιστηµονικών έργων και συµφωνίες µεταβίβασης δικαιωµάτων πνευµατικής ιδιοκτησίας.
Υπηρεσίες εφάµιλλης ποιότητας µε τις παραπάνω παρέχει η εταιρεία µας και σε άλλους τοµείς του δικαίου όπως είναι το δίκαιο της ενέργειας, της µετανάστευσης, το ευρωπαϊκό δίκαιο και τα ζητήµατα του νέου κανονισµού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων.
 
Με το βλέµµα στο αύριο
Πέραν των νοµικών υπηρεσιών που προσφέρει σήµερα η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις των πελατών που όχι µόνο αυξάνονται αλλά και διαφοροποιούνται, ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, στοχεύει επίσης συνεχώς στην ενδυνάµωση των διαφόρων οµάδων, προσλαµβάνοντας νέο εξειδικευµένο προσωπικό και ταυτόχρονα εκπαιδεύει το υφιστάµενο µέσω νέων καινοτόµων προγραµµάτων.
Έχοντας υπόψη την ένταση του ανταγωνισµού στον τοµέα των υπηρεσιών, που συνεχώς αυξάνεται και παράλληλα την πίεση που ασκείται από νέες προκλήσεις, όπως η αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων ως προς την κλασική έννοια της «νοµικής συµβουλής» (που αποτελεί προτεραιότητα της γενιάς νέων επιχειρηµατιών, γνωστής ως «millennials») η Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ συνεχίζει να προσλαµβάνει τους καλύτερους νέους δικηγόρους µε κύριο γνώµονα την αξιοποίηση και καλλιέργεια του ταλέντου τους και των αξιών τους.
Όραµα της εταιρείας µας, µέσα από µια καινοτόµο και δηµιουργική στρατηγική και προσέγγιση, είναι να δηµιουργήσει, ανάµεσα σε άλλα, ένα νέο είδος δικηγορικού Οίκου, πέραν των δεδοµένων της Κύπρου, µέσα από την τεχνολογική καινοτοµία, η οποία θα διαδραµατίσει καίριο ρόλο σε αυτό. Υπό το πρίσµα των ανωτέρω, αντιλαµβανόµαστε τον εναγκαλισµό µε την τεχνολογική καινοτοµία ως απαραίτητο ουτως ώστε να επιτύχουµε τον απόλυτο συγχρονισµό µε τις ανάγκες της αγοράς και να εµπεδώσουµε τη θέση µας ως ηγέτη στην παροχή των αντίστοιχων υπηρεσιών.
Ένα απλό παράδειγµα αυτής της εξέλιξης, είναι η δηµιουργία µιας υπερσύγχρονης πλατφόρµας η οποία θα επιτρέπει στους πελάτες της να επικοινωνούν και να ενηµερώνονται διαδικτυακά για  τις υποθέσεις τους άµεσα και αποτελεσµατικά, διασφαλίζοντας πάντα την προστασία των προσωπικών τους δεδοµένων και τις θεµελιώδεις αξίες της ακεραιότητας, της αφοσίωσης και της οµαδικής εργασίας που αποτελούν τη βάση της επιτυχίας της εταιρείας. 
Τόσο το προσωπικό όσο και η Διεύθυνση της εταιρείας, εργάζονται σκληρά και µεθοδικά για να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα να προωθούν την Κύπρο ως οικονοµικό κέντρο παγκόσµιας εµβέλειας. Άµεση συνέπεια, άλλωστε, της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων, είναι η ενίσχυση της οικονοµικής δραστηριότητας, που µε τη σειρά της συµβάλει στην κοινωνική ευµάρεια.