Σας στέλνω φωτογραφία που παρουσιάζει μια απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Παλουριώτισσα. Η συγκεκριμένη οδός είναι ένας μικρός δρόμος πίσω από την εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας. Από τον δρόμο αυτό περνώ κάθε μέρα για να πάω στο σπίτι μου. Οι κυβόλιθοι του οδοστρώματος ξεκόλλησαν σε διάφορα σημεία πριν από καιρό, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι επικίνδυνος και για τους οδηγούς αυτοκινήτων, αλλά κυρίως για τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τα παιδιά της γειτονιάς. Κάτοικοι της περιοχής μού είπαν ότι ήδη ειδοποίησαν το δημαρχείο, αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής στο αίτημά τους για σχετικές επιδιορθώσεις. Τι άλλο πρέπει να κάνουν; Θα πρέπει να τραυματιστεί κάποιος για να ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι; Αντωνία Κ.

Αρμόδιος λειτουργός του Δήμου Λευκωσίας, με τον οποίο είχαμε σχετική επικοινωνία χθες, ανέφερε στη στήλη ότι στον συγκεκριμένο δρόμο έγιναν έργα πριν από μια και πλέον δεκαετία. Τα έργα αυτά κάλυψαν και το οδόστρωμα. 

Όπως παραδέχθηκε, μετά από τόσα χρόνια, φυσικό είναι να χρειάζεται συντήρηση το οδόστρωμα και αυτή η συντήρηση θα γίνει πολύ σύντομα. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, τα έργα θα γίνουν άμεσα και προγραμματίζονται να ξεκινήσουν εντός της εβδομάδας. Τα έργα –όπως μας τόνισε– έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.