Tη στήριξη και τη βοήθεια της κοινωνίας για μιαν ακόμη φορά ζητά η οικογένεια της Χαρίκλειας Παύλου από το Κολόσσι, μιας βασανισμένης γυναίκας, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει αγώνα για αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων υγείας του παιδιού τους. Παλεύει μόνη και βέβαια δεν τα βγάζει πέρα, αφού εκτός από τα όσα κακά έτυχαν στην οικογένειά της, οι οικονομικές υποχρεώσεις την έχουν γονατίσει. 

Τα προβλήματα της κας Χαρίκλειας άρχισαν με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη της Γαλάτεια, που για σειρά ετών την έτρεχε από τα νοσοκομεία της Κύπρου σε ιατρικά κέντρα του εξωτερικού για εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και την έχασε στα 23 της χρόνια.  

Τώρα είναι ο 28χρονος σήμερα γιος της Βρυώνης που πάσχει από κάποιου είδους σπάνια κληρονομική ασθένεια -μεγαλοκεφαλία- και υποβάλλεται για μιαν ακόμα φορά σε θεραπεία στο Κέντρο Γενετικής του Λονδίνου. Το παιδί της βρίσκεται ήδη στην Αγγλία όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και συνεχίζει τη θεραπεία του, ενώ έχει προγραμματιστεί μια ακόμα χειρουργική επέμβαση μέσα στις επόμενες λίγες μέρες στο συγκεκριμένο εξειδικευμένο Ιατρικό Κέντρο. Περιμένουν όμως πότε θα καταφέρει η μητέρα του να είναι κοντά του. Κι αυτό παλεύει τώρα η κα Χαρίκλεια. 

Να βρει τα χρήματα για να πάει κοντά στο δοκιμαζόμενο παιδί της αφού το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να συνεχίσει τη θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο ξεπερνά της οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας. Κάτω από το βάρος όλων αυτών των προβλημάτων, δεν θα μπορούσε βέβαια η κα Χαρίκλεια να ήταν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

«Αντιλαμβάνομαι ότι όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει δυσκολίες στις σημερινές συνθήκες και ο καθένας κοιτάζει την οικογένειά του και όχι τις ανάγκες του άλλου» λέει η κ. Χαρίκλεια, εκφράζοντας όμως την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που, έστω και από το υστέρημά τους, θα θελήσουν να τη βοηθήσουν για να μπορέσει το παιδί της να συνεχίσει τις θεραπείες και να διεκδικήσει με περισσότερες ελπίδες την αποθεραπεία του.  

Στην προσπάθειά της αυτή η κα Χαρίκλεια ζητά από τον οποιονδήποτε  την όποια οικονομική βοήθεια, μικρή ή μεγάλη, μέσω του λογαριασμού στην Ελληνική Τράπεζα: 283-10-C31440-01 ή στην Τράπεζα Κύπρου: 357003907843 ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 97652763.