Δύο θανατηφόρα τροχαία δυτστυχήματα και ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε διάστημα λίγης μόνο ώρας. Μάλιστα, στη μία περίπτωση στην περιοχή της Μεσόγης στην Πάφο, οδηγός οχήματος παρέσυρε πεζό και εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση, με τις Αρχές να αναζητούν στοιχεία για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου 68χορνος επισκέπτης από το Ισραήλ, οδηγός ηλεκτρικού σκούτερ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος. Επιπλέον, στη Λεμεσό, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν 23χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγούσε 19χρονος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Θανατηφόρο στην Μεσόγη 

Γύρω στις 10.55 χθες βράδυ, αυτοκίνητο με άγνωστα στοιχεία το οποίο κινείτο στην οδό Πανίκου Χατζηπαναγή στη Μεσόγη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον πεζό MERAB MAGLAKELIDZE 59 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή φέρεται να διασταύρωνε το δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος είναι αγνώστων στοιχείων, εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το εν λόγω τροχαίο να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πάφου στο τηλέφωνο 26-806112 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Θανατηφόρο στην Αγία Νάπα 

Σε δεύτερη θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, έχασε τη ζωή του ο TZVI POGHAL, 68χρονος επισκέπτης από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ ο 68χρονος οδηγούσε  το ηλεκτρικό του σκούτερ με κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Αγία Θέκλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 68χρονος εκτινάχθηκε και έπεσε στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

Στον 26χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη στις αμφεταμίνες.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό – Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

Γύρω στις 12.40 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ 23χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην οδό Αξiού στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγούσε 19χρονος από τη Λεμεσό.

Ακολούθως, η μοτοσικλέτα ανατράπηκε στην άσφαλτο, ενώ ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, κτύπησε στο αυτοκίνητο και κατέληξε στο έδαφος.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ακολούθως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 23χρονη οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.