Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, χρυσαφικών αλλά και άλλων αντικειμένων εντοπίσθηκαν στην κατοχή 40χρονου από την Ιορδανία που συνελήφθη από την Αστυνομία. Σε κλειδωμένο κιβώτιο στην ταράτσα πολυκατοικίας, του οποίου κατείχε τα κλειδιά, εντοπίσθηκαν 80 γραμμάρια κρίσταλ, 45 γραμμάρια κάνναβης και 5 γραμμάρια κοκαΐνης. Εντοπίσθηκαν επίσης χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή καθώς επίσης γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα τα οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία. Μέλη της ΥΚΑΝ είχαν εξασφαλίσει ένταλμα έρευνας για διαμέρισμα σε πολυκατοικία. Προσεγγίζοντας την πολυκατοικία αντιλήφθηκαν άγνωστο άνδρα να πηδά από την ταράτσα σε διαμέρισμα στο οποίο διαμένει μια Αιγύπτια. Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα άνοιξε ο 40χρονος Ιορδανός τον οποίο οδήγησαν στην ταράτσα και με κλειδί που είχε στην κατοχή του ξεκλείδωσε κλειστό κουτί μέσα στο οποίο φύλαγε τα ναρκωτικά και τα χρυσαφικά. Στο διαμέρισμα για το οποίο είχε εξασφαλισθεί το διάταγμα, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν έναν 25χρονο Σύρο και μια 21χρονη Ελληνοκύπρια. Στην κατοχή της νεαρής εντοπίσθηκε μικροποσότητα του χημικού ναρκωτικού κρίσταλ και στην κατοχή του 25χρονου Σύρου εντοπίσθηκε χρηματικό ποσό 890 ευρώ που πιστεύεται ότι προέρχεται από την πώληση ναρκωτικών. Και οι τρεις έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία.  

Σε μια άλλη υπόθεση με ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες είχε καταπιεί, επιχείρησε να περάσει από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο Λάρνακας, νεαρός ταξιδιώτης, δεκαεννέα ετών, ο οποίος αφίχθη με πτήση από την Αθήνα. Με τη γραπτή συγκατάθεσή του, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Απέβαλε από το σώμα του 81 συσκευασίες σε μέγεθος καρυδιού, που φαίνεται ότι περιείχαν κοκαΐνη.

Ανακρινόμενος, ο νεαρός παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά στην Κύπρο έναντι αμοιβής, αρνήθηκε ωστόσο να κατονομάσει σε ποιους θα τα παρέδιδε. Οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.