Όχι μόνο βρισκόταν στο τιμόνι ενώ είχε καταναλώση αλκοόλ πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, αλλά όταν προκάλεσε τροχαία σύγκρουση αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς που του ανακοίνωσαν ότι τελεί υπό σύλληψη.

Το νέο επικίνδυνο περιστατικό στους δρόμους συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 66χρονος με συνεπιβάτη 50χρονη.

Από τη σύγκρουση ο 66χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε. Στα οχήματα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Κατά την έλευση αστυνομικών στη σκηνή του ατυχήματος, ο 46χρονος εμφάνιζε έντονα συμπτώματα μέθης και υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 76 αντί των 22mg που ορίζει ο νόμος ως ανώτατο επιτρεπόμενο όριο κατανάλωσης για οδήγηση.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Πάφου, όπου αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. Κατά την σύλληψή του προέβαλε αντίσταση, προκαλούσε ανησυχία και επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.