Υπόθεση φόνου, με θύματα την Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων και τον Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων, διερευνά η Αστυνομία στην Λευκωσία. Το αν πρόκειται για υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας παραμένει αναπάντητο.
 
Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 44χρονη και ο 56χρονος, εντοπίστηκαν αναίσθητοι, με τραύματα στο σώμα, στο διαμέρισμα του 56χρονου, στην Λακατάμια, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, από συγγενικό πρόσωπο του Ελληνοκύπριου θανόντος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το θάνατο της 44χρονης και του 56χρονου, ενώ διενέργησαν αυτοψία στη σκηνή.

 
Τα τραύματα που αυτοί έφεραν στο σώμα, πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. Εξετάσεις DNA από τη σκανδάλη του κυνηγετικού αναμένεται να δώσουν απαντήσεις, σε συνδυασμό με διάφορα τεκμήρια που περισυνελέγησαν από τη σκηνή.
 
Σύμφωνα δε με άλλες πληροφορίες, στη σκηνή εντοπίστηκε χειρόγραφο σημείωμα, που βρίσκεται ανάμεσα στα τεκμήρια και εξετάζεται.
 
Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.
 
Πηγή: Philenews