Το βράδυ της Τρίτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ μετά το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά, στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 στα βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη,  αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά μετά το μεσημέρι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά μετά το μεσημέρι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες όμως νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: philenews

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες