Ο Δήμος Λευκωσίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας ενώνουν δυνάμεις και εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για την αυτοθυσία τους, τον επαγγελματισμό και το πείσμα τους να ξεπεραστεί ο σκόπελος της φετινής πανδημίας. 
Με τη συνεργασία της Διεύθυνσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας διοργανώνουν συναυλία με τίτλο «Χρώματα της Άνοιξης: από τον Vivaldi στον Piazzola» την προσεχή Κυριακή στις 5μ.μ στον κήπο πίσω από το νοσοκομείο παρά της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων.
Το πρόγραμμα της συναυλίας θα περιλαμβάνει έργα διάσημων συνθετών όπως Vivaldi, Mozart, Shostakovich, Σόλωνα Μιχαηλίδη, M. De Falla, Dvorak, και Piazzola, αναδεικνύοντας κουλτούρες και ακούσματα ενός μεγάλου φάσματος συνθετών κλασσικής μουσικής.
Συμμετέχουν τα εξής μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου: Νίκος Πίττας (βιολί), Ηρακλής Μιτέλλας (βιολί), Νικόλας Παπαγεωργίου (βιόλα) και Μιράντα Παπανεοκλέους (βιολοντσέλο).
Οι διοργανωτές τονίζουν ότι η συναυλία γίνεται αποκλειστικά για το προσωπικό και τους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, θέλοντας να τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης του διατάγματος του Υπουργού Υγείας.