Σε κλήσεις για δέκα πυρκαγιές, εκ των οποίων τέσσερις σε αυτοκίνητα, ανταποκρίθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Πυροσβεστική Υπηρεσία, παρά τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύουν για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στις 04.26 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε πεζοδρόμιο στην οδό Θεμιστοκλή Πετρίδη  στην βιομηχανική περιοχή Καϊμακλίου.
 
Τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ελαφρά και τρίτο όχημα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Σταθμό Καϊμακλίου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο ώρα 05.10.Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία, αναφέρει η ΠΟΥ.
 
Εξάλλου, την ίδια ώρα η ΠΟΥ δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα και εμπορικό όχημα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον δρόμο στην οδό Θερμαϊκού.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 06.12.
 
 Το πρώτο όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ πολύ ελαφρές το δεύτερο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία, αναφέρεται.
 
Συνολικά, το 12ωρο μέχρι τις 06:00 του Σαββάτου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε συνολικά σε 22 επεισόδια, 10 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις. 
 
Πηγή: Philenews / ΚΥΠΕ