Ο οργανισμός ενισχύει την προσπάθεια του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για στήριξη ατόμων τρίτης ηλικίας και ευάλωτων ομάδων
 
Τη στήριξη της προς την κυπριακή κοινωνία, η οποία βιώνει πρωτόγνωρες προκλήσεις λόγω της εξάπλωσης του ιού COVID-19, δείχνει εμπράκτως  η PwC Κύπρου μέσω της ενίσχυσης της νέας πρωτοβουλίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για στήριξη ατόμων τρίτης ηλικίας και ευάλωτων ομάδων.

Συγκεκριμένα, η PwC κατέβαλε οικονομική εισφορά προς ενίσχυση της έκτακτης υπηρεσίας που συστάθηκε από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, με στόχο την παροχή στήριξης σε άτομα που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και δεν έχουν κάποιο άτομο για την αγορά και μεταφορά των αναγκαίων αγαθών στο σπίτι τους ή/και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν αυτά που χρειάζονται.

Σύμφωνα με τη νεοσυσταθείσα υπηρεσία (που εξυπηρετεί παγκύπρια), άτομα τρίτης ηλικίας ή άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες μπορούν να τηλεφωνούν στον αριθμό 22504419 καθημερινά, από τις 9:00 μέχρι τις 13:00, δηλώνοντας την ανάγκη τους και οι εθελοντές του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού θα επικοινωνούν απευθείας μαζί τους και θα αναλαμβάνουν τη μεταφορά των ζητουμένων αγαθών (τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων κ.α.) στο σπίτι τους, ή/και την αγορά των ζητούμενων αγαθών, το συντομότερο δυνατό.
 
Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου κ. Ευγένιος Ευγενίου, ανέφερε ότι ο οργανισμός διαχρονικά στηρίζει την κοινωνία και βρίσκεται δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. “Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι σήμερα, η ευημερία του προσωπικού μας, η συνέχιση της εξυπηρέτησης των πελατών μας και η στήριξη της κοινωνίας αποτελούν για μας προτεραιότητα.  Βασιζόμενοι στις αξίες της προσφοράς και της συμμετοχής, είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μόνοι τους αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες”.