Η Lidl, όπως και άλλες εταιρίες του Ομίλου Schwarz, δεσμεύθηκε για τους στόχους του Οικουμενικού Συμφώνου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπογράφοντας σχετική συμφωνία.

Η εταιρία δεσμεύθηκε να εφαρμόσει πιστά τις δέκα αρχές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη βιωσιμότητα, στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των κοινωνικών προτύπων, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς. Η προσχώρηση στο Οικουμενικό Σύμφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπογραμμίζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Lidl για βιωσιμότητα.

«Το Οικουμενικό Σύμφωνο προσφέρει ένα πλαίσιο προσανατολισμού για τη δέσμευσή μας για μια οικονομική, οικολογική και κοινωνικά βιώσιμη επιχειρηματικότητα», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η Lidl δεσμεύεται για την εταιρική δέουσα επιμέλεια και τη συνεχή βελτίωση των κοινωνικών και οικολογικών προτύπων στην αλυσίδα αξίας της. Μεταξύ άλλων, αυτό αποτυπώνεται σαφΤο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών ιδρύθηκε το 2000. Θεωρείται η μεγαλύτερη και σημαντικότερη πρωτοβουλία βιωσιμότητας στον κόσμο. Πάνω από 13.000 εταιρίες, από περισσότερες από 160 χώρες, έχουν δεσμευτεί για υπεύθυνη, βιώσιμη επιχειρηματικότητα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπο του οργανισμού στη διεύθυνση https://www.unglobalcompact.org/.
 
Λίγα λόγια για το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ:

Το Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών ιδρύθηκε το 2000. Θεωρείται η μεγαλύτερη και σημαντικότερη πρωτοβουλία βιωσιμότητας στον κόσμο. Πάνω από 13.000 εταιρίες, από περισσότερες από 160 χώρες, έχουν δεσμευτεί για υπεύθυνη, βιώσιμη επιχειρηματικότητα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπο του οργανισμού στη διεύθυνση https://www.unglobalcompact.org/.
 
Βρείτε περισσότερα στο Lidl Cyprus:
https://corporate.lidl.com.cy    www.lidl.com.cy 
www.facebook.com/lidlcy           www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus  
www.instagram.com/lidl_cyprus