Η αποσύνθεση της σορού που εντοπίστηκε ενωρίτερα σήμερα σε περιοχή παρά το Ακρωτήρι Αρναούτης του Ακάμα, καθώς και το γεγονός ότι αυτή φαίνεται να χτυπούσε στα βράχια της απόκρημνης τοποθεσίας λόγω των κυμάτων, καθιστούν πολύ δύσκολη την αναγνώριση της ταυτότητας του νεκρού άντρα επί τόπου.

Αυτό ανέφερε στον «Φ» αστυνομική πηγή, επισημαίνοντας ότι η επισημοποίηση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει μόνο με τη διενέργεια εξέτασης DNA.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ότι τα στενά φιλικά πρόσωπα του 28χρονου που ελλείπει εδώ και πολλές μέρες και για τον οποίο διεξάγονταν και σήμερα οι έρευνες στην περιοχή, δεν ήταν σε θέση να πουν με βεβαιότητα κατά πόσο η σορός ανήκει στον φίλο τους.

Με την αποπεράτωση της αυτοψίας στη σκηνή από το κλιμάκιο του ΤΑΕ Πάφου και τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, η σορός θα μεταφερθεί σε νεκροτομείο για τη διενέργεια της νεκροτομής που θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου, τον χρόνο που επήλθε και πρωτίστως την πέραν πάσης αμφιβολίας ταυτότητα του νεκρού άντρα.