Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, το οποίο προέκυψε από την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2019 στη Λευκωσία, συνήλθε στην πρώτη του συνεδρία και καταρτίστηκε σε σώμα.
 
Πρόεδρος του Συνδέσμου εξελέγη ο κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, ενώ αναπληρωτής πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Γιάννης Μισιρλής. Στις θέσεις των δυο αντιπροέδρων εκλέγηκαν οι κ.κ. Γιώργος Μάης και Πανίκος Λειβαδιώτης, γραμματέας ο κ. Σάββας Γεωργιάδης και ταμίας ο κ. Γιάννης Πίπης. Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν εννέα μέλη: Οι κ.κ. Μιχάλης Ζαβός, Μάρκος Χριστοδούλου, Αντώνης Κακουλλής, Δημήτρης Ασσιώτης, Νικόλας Τοφαρίδης, Λεόντιος Χατζηβασίλης, Νικόλας Κάρουλλας, Πάνος Ιωαννίδης και Φαίδωνας Λεμής.
 
Στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας του σώματος, ο κ. Χατζηπαναγιώτου ευχαρίστησε το προηγούμενο Συμβούλιο και τον απερχόμενο πρόεδρό του κ. Παντελή Λεπτό για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους και κάλεσε όλα τα μέλη του νέου ΔΣ να εργαστούν συλλογικά και μεθοδικά για επίτευξη των στόχων του Συνδέσμου.
 
Ο κ. Χατζηπαναγιώτου τόνισε ότι ο τομέας των κατασκευών και ακινήτων συνεχίζει να αποτελεί ένα σταθερό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης της Κύπρου, σημειώνοντας ωστόσο ότι τα πρόσφατα ενθαρρυντικά μηνύματα, δεν πρέπει να παρασύρουν σε εφησυχασμό και επανάπαυση, καθώς είναι πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν. «Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, θα συνεχίσει να διαδραματίζει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως σύμμαχος, τόσο της πολιτείας όσο και του επιχειρηματικού κόσμου, καταθέτοντας την τεκμηριωμένη άποψη και αξιόπιστη θέση του για όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο», κατέληξε.