Ακόμα ψάχνετε για έναν προορισμό που να τα έχει όλα; Και θάλασσα, και χώρο για βόλτα, καταστήματα για ψώνια, στέκια για καφέ, γλυκά ή παγωτό, εστιατόρια για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και beach bars για κοκτέιλ με φόντο τη Μεσόγειο; Δεν χρειάζεται να πάτε και πολύ μακριά,  αν βρεθείτε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί ένα προορισμό για όλους, για όλα και για κάθε στιγμή της ημέρας!

Η εμβληματική Μαρίνα προσφέρεται για απόδραση μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ένας ολοκληρωμένος προορισμός ψυχαγωγίας τοποθετημένος σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού, ανάμεσα στις παραλίες της Μακρόνησου και της Αγίας Θέκλας.

Είτε πρόκειται για μια χαλαρή μέρα στην παραλία για κολύμπι και ηλιοθεραπεία, είτε για μια βόλτα για καφέ ή σνακ, ένα ελαφρύ lunch ή για ένα αξέχαστο δείπνο σε ένα από τα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας τα συνδυάζει όλα και με τον καλύτερο τρόπο.

Επιλέξτε κάποια από τις προτάσεις που ακολουθούν (ή και όλες!) και μετατρέψτε μια απλή βόλτα στη μαγευτική απόδραση που σας αξίζει!

 Για καφέ στο Coffee Berry

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου από έναν μυρωδάτο καφέ και τα πεντανόστιμα σνακ που βρίσκεις μόνο στα  Coffee Berry; Αράξτε δίπλα στη θάλασσα για να περάσετε ένα ήσυχο και ξέγνοιαστο πρωινό απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο αλλά και την  ανανεωμένη αρχιτεκτονική του καταστήματος, η οποία χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα αισθητική και minimal σχεδιασμό.

Ανοιχτό καθημερινά 07:00 – 22:00 

Για μια αξέχαστη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας στο  L’Atelier Robuchon

Το L’Atelier Robuchon γνωστό στους απανταχού λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας από το Παρίσι, το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και πλέον και στην Κύπρο! Σερβίροντας τις υψηλής γαλλικής γαστρονομίας δημιουργίες του αείμνηστου chef Joël Robuchon, η διάσημη αλυσίδα εστιατόριο έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις όπως το «Καλύτερο Εστιατόριο στον κόσμο» το 1994  ενώ το κατάστημα του Παρισιού ψηφίστηκε 12ο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2012. Το φημισμένο εστιατόριο σας περιμένει να το γνωρίσετε και να ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα κομψό, φιλικό περιβάλλον με υψηλής αισθητικής διακόσμηση και άριστη εξυπηρέτηση. 

Ωράριο λειτουργίας

Τετάρτη – Κυριακή 18:30 – 23:30

Τηλέφωνο κρατήσεων: +357 23 300 570

https://jrobuchoncyprus.com/restaurant/latelier-de-joel-robuchon/

Για κολύμπι, χαλάρωμα και εξαιρετικό φαγητό στο Riva Beachouse

Το εντυπωσιακό all-day Riva Beachouse βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας και διαθέτει μοναδική θέα προς την Αγία Θέκλα. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην οργανωμένη παραλία ακριβώς μπροστά ή ακόμη και στην πισίνα του. Μην παραλείψετε να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με την εμπνευσμένη από κάθε γωνιά του κόσμου διεθνή κουζίνα του.

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα-Πέμπτη & Κυριακή

Παραλία & πισίνα 10:00 – 18:00

Εστιατόριο 12:00 – 21:00

Παρασκευή & Σάββατο

Παραλία & πισίνα 10:00 – 20:00

Εστιατόριο 12:00 – 23:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: +357 23 250 025

[email protected] 

Για φαγητό, σνακ ή ποτό όλες τις ώρες στο εκλεπτυσμένο Le Deli Robuchon

Το Le Deli Robuchon προσφέρει έναν άνετο και εκλεπτυσμένο χώρο όλη τη διάρκεια της ημέρας, για φαγητό εντός ή takeaway, για καφέ, πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, σνακ και γλυκό. Πολλά από τα προϊόντα στο Deli είναι επιλεγμένα από τον ίδιο τον σεφ Joël Robuchon.

Δευτέρα – Κυριακή: 08:00 – 24:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: +357 23300570

https://jrobuchoncyprus.com/restaurant/le-deli-robuchon/

Για στιγμές χαλάρωσης στο Sueno Azul

Το Sueno Azul ενσωματώνει τη γαλήνη και την πολυτέλεια της θάλασσας στα πεντανόστιμα πιάτα του για μια ευχάριστη, φινετσάτη και ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ανοιχτό καθημερινά 13:00 – 01:00

 Τηλέφωνο κρατήσεων: +357 23 811 411

[email protected]

Για απωανατολίτικη γευστική πανδαισία στο Sushi Yama

Το νεοσύστατο ιαπωνικό εστιατόριο προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία απωανατολίτικης κουζίνας στο πολυσύχναστο, κοσμοπολίτικο περιβάλλον της μαρίνας. Σχεδιασμένο και διακοσμημένο σε μπεζ και μπρονζέ χρώματα, το Sushi Yama είναι μια από τις απόλυτες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση στη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Απολαύστε τις μοναδικές δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin Ιάπωνα σεφ και της ομάδας του ή επιτρέψτε στους καταρτισμένους μπάρμαν να σας φτιάξουν ένα μοναδικό, απολαυστικό κοκτέιλ.

Ωράριο λειτουργίας

Τρίτη – Κυριακή 16:00 – 23:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: +357 23 300 580

[email protected] 

 

 

Για παγωτό -που αλλού;-  στο Pahit Ice

Είναι η εκλεκτή, σταθερή γεύση και ποιότητα που κάνουν το παγωτό Pahit Ice να ξεχωρίζει εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Η ευρεία γκάμα των ακαταμάχητων λιχουδιών και ποτών που προσφέρει το Pahit Ice έχει κάτι για κάθε ουρανίσκο: παγωτό, σορμπέ, γιαούρτι φρούτων, κρέπες, βάφλες, μιλκσέικ και καφέδες, όλα φτιαγμένα με την ίδια δέσμευση για εξαιρετική γεύση και ποιότητα – κάθε φορά. Αν έχετε βρεθεί σε κάποια gelateria Pahit Ice, τότε θα ξέρετε ότι η φιλοσοφία τους είναι απλή: να φέρνουν χαρά στους ανθρώπους!

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Πέμπτη 10:00 – 00:00

Παρασκευή – Σάββατο 10:00 – 01:00

Κυριακή 10:00 – 00:00 

 

 

Για ψώνια στο Αλφαμέγα Convenience Store

Προμηθευτείτε τα απαραίτητα για το σπίτι ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα από την αλυσίδα σουπερμάρκετ που ξέρετε και εμπιστεύεστε για την ποιότητα και τις τιμές της. Το Αλφαμέγα καλύπτει χώρο έκτασης 120 τ.μ. και είναι πλήρως προσαρμοσμένο στην αρχιτεκτονική της μαρίνας, λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2021. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην ευρύτερη περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και το οποίο εξυπηρετεί κατοίκους, επισκέπτες και τουρίστες.

Ανοιχτό καθημερινά 08:00 – 20:00

Κλείνοντας, για τους λάτρεις και συλλέκτες έργων τέχνης από το Ιούνιο λειτουργεί στη Μαρίνα Αγίας Νάπας κατάστημα πώλησης έργων τέχνης (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-13:00 & 14:00-17:00), ενώ πρόσφατα τις πόρτες του για το κοινό άνοιξε το πρώτο κατάστημα ένδυσης Tiffany Mare (Τρίτη – Κυριακή 11:00-13:00 & 16:00 – 20:00).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας, καλέστε στο +357 23300500 ή στείλτε email στο [email protected]