Η σχολή μπαλέτου «Niki School of Ballet» στη Λεμεσό παρουσιάζει την παράστασση «Let us entertain you».
 
Καλοκαιρινό βράδυ στο τσίρκο. Η μπάντα ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους θεατές με μια δυναμική εισαγωγή. Καλλιτέχνες όλων των ειδών, ακροβάτες, μπαλαρίνες, παλιάτσοι, ξυλοπόδαροι κάνουν την προθέρμανσή τους. Καλλιτέχνες από την Άπω Ανατολή και στρατιωτάκια βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ πιο πέρα τίγρεις, λιονταράκια, ελεφαντάκια και σκυλάκια παρέα με τους θηριοδαμαστές, ανυπομονούν να κλέψουν την παράσταση.
Η σχολή «Niki School of Ballet» τη Νίκης και της Ιβόνης Μπερνς παρουσιάζουν στο Παττίχειο Θέατρο στις 3-4 Ιουλίου την παράσταση με τίτλο «Let us entertain you».
Οι τσιγγανούλες στο πόστο τους πανέτοιμες να διαβάσουν την τύχη στον κάθε επισκέπτη. Οι ταχυδακτυλουργοί δοκιμάζουν τα τελευταία κόλπα τους για να μαζέψουν τους θεατές τους. Οι μαριονέτες ετοιμάζονται να ταξιδέψουν τα παιδιά στον φανταστικό κόσμο του κουκλοθέατρου. Ο παρουσιαστής κάνει πρόβα τα λόγια του. Θ’ αντέξουν οι θεατές να βλέπουν από μακριά ή θα τρέξουν να μπουν στο κέντρο της δράσης, όπως η μικρή Σεμέλη, που ενθουσιασμένη τρέχει και σμίγει με τους καλλιτέχνες.
 
Ένα είναι το σίγουρο. «Ξετυλίγεται μπροστά μας μια πανέμορφη, πλούσια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό. Ας αφήσουμε τους ερμηνευτές να μας ψυχαγωγήσουν. Ας απολαύσουμε την εμπειρία που μας προσφέρει η ελκυστική παράσταση» σημειώνουν οι συντελεστές.
Η παράσταση στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 3 και 4 Ιουλίου αρχίζει στις 8.30μ.μ. Εισιτήρια στο www.SoldoutTicketour.com.cy και στο ταμείο του θεάτρου.