Νέες ετοιμοπαράδοτες κατοικίες, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή πολύ κοντά στο “Sporting Club” στα Λατσιά, διατίθενται προς πώληση.
Οι μοναδικές αυτές κατοικίες βρίσκονται σε μια ήσυχη περιοχή που προσφέρει ποιότητα ζωής, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας και στον αυτοκινητόδρομο, ενώ συνορεύουν με πάρκα και μεγάλους χώρους πρασίνου που τις καθιστά ιδανικές για οικογένειες.
Βασικό χαρακτηριστικό των νέων κατοικιών είναι ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός τους, η άνεση και η λειτουργικότητα τους. Διαθέτουν 3 ή 4 υπνοδωμάτια, με κήπο και καλυμμένο γκαράζ. Οι κατοικίες είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ φέρουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α΄.
 
Σε μια εποχή, όπου η αγορά ακινήτων θεωρείται η καλύτερη και αποδοτικότερη επενδυτική κίνηση, οι πολυτελείς αυτές κατοικίες σε μια υποσχόμενη και αναπτυσσόμενη περιοχή, είναι ίσως μια μοναδική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές που θέλουν να στεγάσουν την οικογένεια τους σε ένα ασφαλές και άνετο σπίτι.
Με δεδομένη μάλιστα τη διαχρονική πολιτικής της εταιρείας Cyfield για εξασφαλισμένους τίτλους ιδιοκτησίας και άριστες κατασκευές, οι κατοικίες αυτές φαντάζουν ως η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια σύγχρονη στέγη, με ποιοτικά χαρακτηριστικά σε αναπτυσσόμενη περιοχή πολύ κοντά στη Λευκωσία.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες
T. 8000 5757 | Email: [email protected]
Web: https://cyfieldgroup.com/project/luxury-home-50-dhaliarea