Το νέο Nissan Juke θα o φετινός πρωταγωνιστήσει του πρωταθλήματος Champions League της UEFA. Και αυτό αφού η Nissan σηματοδοτεί την έκτη της σεζόν σαν ο κορυφαίος συνεργάτης του μεγαλύτερου διασυλλογικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
 
Το νέο Juke θα μεταφέρει το βαρύτιμο έπαθλο κοντά στους οπαδούς τεσσάρωναπό τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη. Κάθε μία από τις στάσεις θα φιλοξενήσει το concept Nissan Football Lab που θα παρουσιάσει το τρόπαιο του θεσμού.
 
Εκεί όπου οι οπαδοί θα μπορούν να γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο Nissan Juke, μέσα από μια ποδοσφαιρική εμπειρία που προβάλλει το δυναμικό του σχεδιασμό και τη νέα τεχνολογία που το καθιστά το πιο συνδεδεμένο Nissan.
 
Το νέο Nissan Juke και το τρόπαιο θα επισκεφθούν τις πόλεις Λειψία, Βαλένδια, Λιλ, και Λονδίνο και κάθε εκδήλωση θα είναι μια πρωτοποριακή και παιχνιδιάρικη εμπειρία στο γήπεδο μιας από τις φετινές ομάδες του κυπέλλου πρωταθλητριών της UEFA.

Ο Guy-Laurent Epstein, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA Events SA, δήλωσε: «Το Trophy Tour του UEFA Champions League είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους οπαδούς της Ευρώπης να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την Nissan μαζί μας, οι οποίοι παρουσιάζουν τόσο μεγάλη καινοτομία και παρέχουν τέτοιο ενθουσιασμό στους οπαδούς». Όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από την ομάδα που αγαπούν, ενθαρρύνονται να έρχονται μαζί για μια αξέχαστη εμπειρία που θα οδηγηθεί από ένα μείγμα ποδοσφαίρου και τεχνολογίας.
 
Η περιοδεία ξεκίνησε ήδη από τη Λειψία το περασμένο Σάββατο 19 Οκτωβρίου για την τρίτη αγωνιστική, πριν μεταφερθεί στη Βαλένθια για την τέταρτη αγωνιστική, Λιλ, για την πέμπτη με τελικό προορισμό το Λονδίνο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.
 
Το τρόπαιο του πρωταθλήματος UEFA Champions League είναι 73 εκατοστά και ζυγίζει 7.45 κιλά. Το τρόπαιο θα είναι τοποθετημένο σε κοινή θέα για τους οπαδούς και ο καθένας θα είναι ευπρόσδεκτος για να πάρει μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες. Το Nissan Football Lab είναι όπου το ποδόσφαιρο συναντά την τεχνολογία και περιλαμβάνει την Juke ProPILOT Challenge. Επίσης, διαθέτει αναμνηστικά του UEFA Champions League ενώ σε κάθε πόλη  οι ποδοσφαιριστές-θρύλοι θα είναι επίσης διαθέσιμοι για να μιλήσουν με τους οπαδούς.