Το ΚΕΒΕ προωθεί την δημιουργία Γραφείου στις Βρυξέλλες σύμφωνα με τον Πρόεδρο του,  Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη.

Σε δηλώσεις του στην Πάφο στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου που πραγματοποιήθηκε χτες, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ ανέφερε πως το Επιμελητήριο πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την λειτουργία Γραφείου στις Βρυξέλλες.

Η δημιουργία Γραφείου στις Βρυξέλλες συνέχισε, θα μας βοηθήσει τα μέγιστα και στις πολιτικές επαφές του ΚΕΒΕ στις Βρυξέλλες αλλά και με τα ευρω- επιμελητήρια. 

Ταυτόχρονα είπε το ΚΕΒΕ ενισχύει τις εμπορικές αποστολές στο εξωτερικό, σχεδιάζει νέα προγράμματα, εμπλουτίζει την ενημέρωση των μελών του , εντοπίζει νέους τομείς και επιχειρηματικές ευκαιρίες και γενικά δημιουργεί τις συνθήκες για περισσότερη στήριξη των επιχειρήσεων και μελών του.

Πρόσθεσε επίσης πως το ΚΕΒΕ πέραν της συνολικής προσφοράς του στην οικονομία και της στήριξης που προσφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο, ενισχύει και τη δική του θέση και τις δικές του υπηρεσίες. 

Στα πλαίσια αυτά, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πλήρη ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου του ΚΕΒΕ στην Λευκωσία, το οποίο εγκαινιάστηκε πρόσφατα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είναι σήμερα, όπως είπε, ένας σύγχρονος και λειτουργικός χώρος με υψηλές προδιαγραφές λειτουργικότητας και τελευταίου τύπου τεχνολογικές υποδομές. 

Το κτίριο αυτό, είναι το σπίτι των επιχειρηματιών της Κύπρου, το σπίτι όλων μας, κατέληξε.