Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ  του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αλλοδαπός ηλικίας 27 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον δρόμο Δεκέλειας – Λάρνακας.   

Σε δηλώσεις του ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι «γύρω στις 07.10 σήμερα το πρωί σημειώθηκε σοβαρή οδική τροχαία σύγκρουση, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 27χρονου και πιο ελαφρά τριών άλλων ηλικίας 27, 29 και 31 ετών».

Συγκεκριμένα «αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 29 ετών, κατά μήκος της Λεωφόρου Αμμοχώστου με κατεύθυνση από τη Δεκέλεια προς Λάρνακα, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και με αρκετό πεδίο ορατότητας, εκατό περίπου μέτρα πριν από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, προσέκρουσε υπό γωνία σε όχημα που προπορευόταν στην ίδια λωρίδα και οδηγούσε 29χρονος με άλλους τρεις επιβαίνοντες».

 

 

 

Πρόσθεσε ότι «από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες του προπορευόμενου οχήματος και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη. Νεαρός ηλικίας 27 ετών που κατά την ώρα της σύγκρουσης, καθόταν στην δεξιά πίσω θέση, εκεί όπου το όχημα δέχθηκε το χτύπημα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «στους δύο οδηγούς των οχημάτων διενεργήθηκαν από την Αστυνομία ναρκοτέστ και αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.