H αυλαία του Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI22, κλείνει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Ο Μαγικός Κύκλος», που εμπνέεται από τον μοναδικό κόσμο του τσίρκου.

Μετά την περσινή επιτυχία της παράστασης «Άνθρωποι της Φανερωμένης», η ομάδα Γιασεμίν επιστρέφει φέτος με μια ξεχωριστή παράσταση που εμπλέκει καταξιωμένους στον τομέα τους καλλιτέχνες. Ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί, ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, δίνουν χώρο στην καλλιτεχνική δημιουργία, την έκφραση, την ψυχαγωγία και τροφοδοτούν την σκέψη όσον αφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Το Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου θα γίνει η αρένα για την εξέλιξη της ιστορίας και την παρουσίαση κάθε σόλο, ντούο άλλα και ομαδικών στιγμών μεταξύ των καλλιτεχνών. Συνδυάζοντας θέατρο, χορό, μουσική, ακροβατικά, ζογκλερικά, φωτιές και poi, θα δούμε πώς εξελίσσεται ο κύκλος της ζωής μας, με τα πάνω του και τα κάτω του.

Η έντονη σωματικότητα της παράστασης θέτει μεγάλη προσβασιμότητα σε όλους ανεξαρτήτως γλώσσας, εθνικότητας ή οποιασδήποτε αναπηρίας.

Συντελεστές

  • Σύλληψη ιδέας και καλλιτεχνική-σκηνοθετική επιμέλεια: Ναταλία Παναγιώτου
  • Μουσικός / τραγουδίστρια: Αργυρώ Χριστοδούλου
  • Ηθοποιοί / περφόρμερ: Δέσποινα Χρυσάνθου, Ναταλία Παναγιώτου, Άννη Σοφοκλέους
  • Χορευτές / περφόρμερ: Νούτσα Πουλουζασβίλι, Ζωή Ελευθερίου, Άντρια Σπύρου, Στάλια Νικολάου
  • Ακροβάτες / χορευτές / περφόρμερ: Camilo Gaitan Lopez, Θεοχάρης Κωνσταντίνου, Νικόλας Γεωργίου

Παράσταση

  • Λευκωσία, Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, 9μ.μ. 22128157, Διάρκεια: 60 λεπτά, Είσοδος ελεύθερη