Αυξήθηκαν οι ταχύτητες ίντερνετ χωρίς επιπλέον κόστος

Το διαδίκτυο είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης. Για να λειτουργεί η επιχείρησή σου όσο το δυνατόν πιο ομαλά, είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα γρήγορο ίντερνετ που να είναι ταυτόχρονα αξιόπιστο και ασφαλές.

Πιο ψηλή ταχύτητα σύνδεσης σημαίνει και πιο γρήγορη πρόσβαση σε οποιεσδήποτε εφαρμογές και δεδομένα, σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις βασίζονται,  πλέον, ολοένα και περισσότερο σε λειτουργίες που παρέχονται μέσα από το διαδίκτυο  και αποτελούν  πρωταρχικό παράγοντα για την ανάπτυξη και λειτουργία τους.

Οι αναγκαίες εφαρμογές για την λειτουργία μιας εταιρείας, όπως η διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες (CRM), τα εργαλεία παραγωγικότητας MS Office 365, η μισθοδοσία και η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, παρέχονται πλέον ως Software as a Service (SaaS) και λειτουργούν μέσω του ίντερνετ. Οι εργαζόμενοι ολοένα και περισσότερο βασίζονται στο ίντερνετ για τις βασικές εργασίες τους, όπως να μοιράζονται μεγάλα αρχεία δεδομένων, να  επικοινωνούν μέσω βιντεοδιασκέψεων με πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες κ.α. Τα δεδομένα που διακινεί κάθε επιχείρηση, αυξάνονται κάθετα από χρόνο σε χρόνο. Οι ταχύτητες σύνδεσης που ήταν ικανοποιητικές πέρσι, ίσως να είναι οριακές φέτος.

Αρκετές επιχειρήσεις, ειδικά αυτή την περίοδο που αντιμετωπίζουν αυξήσεις στα βασικά λειτουργικά τους κόστη, εξετάζουν αναλυτικά τους προϋπολογισμούς τους προτού πάρουν οποιαδήποτε νέα απόφαση για επενδύσεις σε αναβάθμιση υπηρεσιών. Η Cyta Business, όμως, σου δίνει τη λύση. Από την 1η Δεκεμβρίου, η Cyta Business αύξησε – μέχρι και που διπλασίασε – τις υφιστάμενες ταχύτητες σύνδεσης στο ίντερνετ των επιχειρήσεων χωρίς κανένα επιπλέον  κόστος στις υφιστάμενες συνδρομές. Με λίγα λόγια, έχουμε δωρεάν αυξήσεις ταχυτήτων και στην περίπτωση της κορυφαίας ταχύτητας 1 Gbps προσφέρεται ακόμα και έκπτωση 50%.

Για μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους αλλά και αυξημένη παραγωγικότητα της επιχείρησης σου αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, επίλεξε την ταχύτητα Internet Business που σου ταιριάζει Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων του δικτύου Cyta fiber | Cyta .