Κατάλογο με 20 νέες κατοικίες προς πώληση, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η Altamira.

Το φθηνότερο νέο σπίτι πωλείται για το ποσό των €105.000. Πρόκειται για ανώγεια κατοικία στην ενορία Καϊμακλί, του Δήμου Λευκωσίας . Η κατοικία βρίσκεται στο 1ο όροφο και αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα/τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια μπάνιο με αποχωρητήριο και αποχωρητήριο ξένων. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 107τ.μ., των καλυμμένων βεραντών 11τ.μ και πέργολα 17τ.μ.

Το ακριβότερο σπίτι πωλείται για το ποσό των €410.000.  Αφορά, ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με ημιυπόγειο σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Ύψωνα της Επαρχίας Λεμεσού. H κατοικία είναι ηλικίας 20 ετών περίπου και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, γραφείο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει το κυρίως μπάνιο, τέσσερα υπνοδωμάτια με τα τρία να διαθέτουν δικό ντους /αποχωρητήριο και βεράντες. Το ημιυπόγειο αποτελείται από χώρο στάθμευσης, αποθήκη, δυο υπνοδωμάτια, ντους/αποχωρητήριο και κουζίνα με καθιστικό.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 250τ.μ πλέον 50τ.μ. καλυμμένης βεράντας. Το ημιυπόγειο έχει συνολικό εμβαδόν πει τα 125τ.μ. Εξωτερικά υπάρχουν ακάλυπτες/ καλυμμένες βεράντες και γκαράζ.Σημειώνεται ότι η κατοικία κατέχεται όμως υπάρχει δέσμευση αποχώρηση για τις 31/03/2022.

Για να δείτε όλα τα νέα σπίτια πατήστε εδώ