Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες θέλουν τη Ναόμι Κάμπελ κάπως «ευαίσθητη» και τρομαγμένη στο θέμα των μικροβίων. Πόσο μάλλον τώρα που συντρέχει λόγος σοβαρός με τον κορονοϊό να έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, τις Η.Π.Α. να έχουν εμφανίσει τα πρώτα τους «ορφανά» κρούσματα (όρος για εκείνες τις περιπτώσεις που δεν μπορεί να εντοπιστεί το χρονικό μετάδοσης της ασθένειας), ολόκληρη την Ιταλία να βρίσκεται σε καραντίνα και την Ελλάδα να λαμβάνει όλα και πιο αυστηρά μέτρα προστασίας. 

Η Κάμπελ, λοιπόν, που πρόσφατα ταξίδεψε από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη φρόντισε να ενημερώσει τους ινσταγκραμικούς της φίλους ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προσέχοντας ίσως λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο. Σε δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο ίνσταγκραμ η Ναόμι εμφανίζεται με ολόσωμα στολή, γάντια, χειρουργική μάσκα και γυαλιά σε μία προσπάθεια να αποφύγει κάθε επαφή με κάποιον συνεπιβάτη που πιθανόν να είναι φορέας του ιού. 

Πριν από λιγο καιρό το μοντέλο είχε ποστάρει ένα ακόμα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιούσε αντιβακτηριακά μαντηλάκια για να καθαρίσει το κάθισμα του αερόπλάνου, το τραπέζι, τα χερούλια και οτιδήποτε άλλο βρισκόταν κοντά της, τονίζοντας ότι για την ίδια είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις για την υγιεινή στα ταξίδια σoυ: «Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα. Είναι η υγεία μου και με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα», είχε πει τότε.

Πάντως αυτή τη φορά δεν είναι καθόλου λίγοι εκείνοι που έχουν σχολιάσει ειρωνικά την ακραία εμφάνιση της.

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε στο ίνσταγκραμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Safety First NEXT LEVEL. Thank you @lindaevangelista Full video coming on my YouTube soon…

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Safety first.

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Πηγή: philenews / womantoc.gr