Αλλιώτικη και βουβή η φετινή Τσικοπέμπτη στους δρόμους της Λεμεσού, χωρίς γέλια, τραγούδια και ψήσιμο από νωρίς το πρωί στους δρόμους της πόλης. Τις προηγούμενες χρονιές, οι εορτασμοί ξεκινούσαν από νωρίς το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ, δίνοντας το σύνθημα για το καρναβάλι. 

Με την εστίαση να παραμένει κλειστή από τις αρχές Δεκεμβρίου, δεν αφήνονται πολλά περιθώρια για εορτασμούς. παράλληλα η Αστυνομία ήδη βρίσκεται στους δρόμους μαζί με μέλη της Εθνικής Φρουράς για την επόπτευση των περιοριστικών μέτρων, εκπονώντας ειδικό σχέδιο για τη Λεμεσό. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Το philenews, κατέγραψε σκηνές από τους άδειους δρόμους στην περιοχή της Σαριπόλου αλλά και σε άλλα σημεία, ενώ συνομίλησε με ιδιοκτήτες εστιατορίων οι οποίοι σημείωσαν πως φέτος άνοιξαν «για την τιμή των όπλων» ενώ θα δουλέψουν ελάχιστα σε σχέση με άλλες χρονιές και αποκλειστικά με παραδώσεις ντελίβερι. 

Eπι ποδός η Αστυνομία στη Λεμεσό 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού με στόχο την εφαρμογή των διαταγμάτων για περιορισμό του κορωνοϊού, εκπόνησε ειδικό σχέδιο δράσης για την Τσικνοπέμπτη. Οι έλεγχοι είναι αυξημένοι, ενώ σε αυτούς συνδράμουν και μέλη της Εθνικής Φρουράς αλλά και τελωνειακοί, οι οποίοι από τη 1η Μαρτίου έχουν ενισχύσει την Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης.

Πηγή:philenews