Συγκεντρώθηκαν σε οικία για διασκέδαση, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων, σε ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ενώ όταν επενέβη μετά από καταγγελίες η Αστυνομία, άρχισαν να τρέχουν και να κρύβονται προσπαθώντας να γλυτώσουν τις συνέπειες.

Ο λόγος για 20 περίπου νεαρούς οι οποίοι το βράδυ των Χριστουγέννων συγκεντρώθηκαν σε φιλικό τους σπίτι στα Κονιά. Μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα ωστόσο, περίοικοι άρχισαν να καλούν την Αστυνομία, αφού πέραν του παράνομου της συνάθροισης οι νεαροί άρχισαν να βγαίνουν από τον έλεγχο, προκαλώντας οχληρία και ανησυχία στην περιοχή. Με την έλευση στη σκηνή περιπόλου της Αστυνομίας, οι νεαροί άρχισαν να τρέχουν και να κρύβονται στη γύρω περιοχή, ωστόσο εντοπίστηκαν τελικά και αφού λήφθηκαν τα στοιχεία τους καταγγέλθηκαν για παραβίαση του ωραρίου κυκλοφορίας και για συνάθροιση σε οικία κατά παράβαση των προνοιών του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Το βράδυ των Χριστουγέννων στην Πάφο φαίνεται ότι «ξέδωσαν» περισσότερο από κάθε άλλη φορά πολίτες, αφού σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκαν 27 πολίτες, ο μεγαλύτερος αριθμός που αφορά σε άτομα και όχι επιχειρήσεις που καταγράφεται στην επαρχία κατά τη διάρκεια εφαρμογής των απαγορευτικών διατάξεων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το βράδυ των Χριστουγέννων η Αστυνομία προχώρησε και σε μια σύλληψη νεαρού οδηγού σχετικά με οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και ως υπόπτου για τέλεση αξιόποινων πράξεων. Συγκεκριμένα, μέλη της δύναμης που βρίσκονταν σε περιπολία εντόπισαν στη λεωφόρο Έμπας 25χρονο να οδηγεί το όχημα του μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Στον οδηγό έγινε σήμα για να σταματήσει και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Σε έλεγχο εντός του οχήματος βρέθηκε ακόμη μικρή ποσότητα κάνναβης και διαρρηκτικά εργαλεία για τα οποία δεν ήταν εις θέση να δώσει επαρκείς εξηγήσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα δεν είχε περάσει από ΜΟΤ.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.