Ο Όµιλος εταιρειών Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ, µε παρουσία πέραν των 50 χρόνων στην κυπριακή αγορά, απολαµβάνει µια αξιοζήλευτη θέση στην κατασκευαστική και οικοδοµική βιοµηχανία και το σεβασµό των συνεργατών του, τόσο του προσωπικού, όσο και των πελατών και προµηθευτών. 
Μέσα σε συνεχώς µεταβαλλόµενο περιβάλλον, η Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ, λειτουργεί µε τρόπο ώστε να είναι συνεχώς µπροστά στις εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας νέα υλικά και υπηρεσίες. Εφαρµόζοντας επιτυχηµένες συνταγές που αποδίδουν, αλλά παραµένοντας σε εγρήγορση, επιδιώκει τις καλώς νοούµενες ανακατατάξεις και αλλαγές. Στόχος είναι η εφαρµογή νέων µεθόδων και συστηµάτων, µε στόχο τη συνεχή βελτίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών.
 
Ο Όµιλος προµηθεύει τους επαγγελµατίες αλλά και τους ιδιώτες µε ένα ευρύ φάσµα δοκιµασµένων προϊόντων στους ακόλουθους τοµείς:
 Οικοδοµικό Σίδηρο και Προϊόντα Μετάλλων
 Θερµοµονωτικά και δοµικά στοιχεία
 Επιχρίσµατα δόµησης
 Είδη υγιεινής και δάπεδα
 Συστήµατα Κλιµατισµού και Ψύξης Daikin
 Συστήµατα Θέρµανσης, εξαερισµού και υδραυλικών
 Αρχιτεκτονικά συστήµατα αλουµινίου
 Φωτοβολταϊκά Συστήµατα
 Ανελκυστήρες και Κυλιόµενες σκάλες
Ένας από τους τοµείς που έχει αναπτυχθεί σηµαντικά τα τελευταία χρόνια είναι αυτός των ειδών Υγιεινής. Με τη δηµιουργία της επωνυµίας Epiphaniou Bath&Floors και τη συνεχή αναβάθµιση των εκθεσιακών χώρων, επιτεύχθηκε η δηµιουργία µιας ιδιαίτερης ταυτότητας. Το έµπειρο και καταρτισµένο προσωπικό των καταστηµάτων Epiphaniou Bath&Floors, οι ολοκληρωµένες λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής που προσφέρονται και οι συνεργασίες µε  διεθνούς φήµης προµηθευτές συνέβαλαν στην επιτυχία του τοµέα, αλλά και στην ενίσχυση των συνεργασιών µε εταιρείες που χτίζουν για εκµετάλλευση. Παράλληλα, η συνεργασία µε την εταιρεία Laufen Bathrooms  έχει κερδίσει την εκτίµηση και την εµπιστοσύνη των συνεργατών της.
 
Η Ελβετική Laufen Bathrooms είναι µια καινοτόµος εταιρεία µε υψηλά πρότυπα ποιότητας και προϊόντα που κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ευρώπη. Για τη Laufen η ποιότητα έχει δύο πτυχές: κατασκευαστική γνώση και άψογη λειτουργικότητα. Τα προϊόντα της επιτρέπουν τη σωστή χρήση νερού, αποδεικνύοντας έτσι την αφοσίωσή της στη διατήρηση των φυσικών πόρων και τη φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή.  Όλες ανεξαίρετα οι σειρές Laufen φέρουν την υπογραφή καταξιωµένων σχεδιαστών, κάτι που εκτιµάται από τον τελικό καταναλωτή, αφού αντανακλάται στην αισθητική του κάθε τεµαχίου στο µπάνιο.