Η Hellas Direct, η ασφαλιστική εταιρία επόμενης γενιάς, και η PrimeTel, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων ασφάλειας κατοικίας για τον Κύπριο καταναλωτή. 

Hellas Direct και PrimeTel μοιράζονται την ίδια αγάπη για την εξέλιξη της καινοτομίας και την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Μάλιστα έχουν ήδη αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με τη Revolut, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εναλλακτική τράπεζα στην Ευρώπη. Οι συνδρομητές της PrimeTel έχουν στη διάθεσή τους έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών μέσω της εφαρμογής της Revolut, ενώ η branded PrimeTel Visa κάρτα επιβραβεύει τους κατόχους από την πρώτη στιγμή με MB και προνόμια. Την ίδια στιγμή, η Hellas Direct εισήγαγε ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών στην κυπριακή αγορά, όπως τον άμεσο διακανονισμό των απαιτήσεων και την επιστροφή ημερήσιων μικρο-πληρωμών σε καταναλωτές που δεν είχαν ζημιά, με άμεσες μεταφορές σε Revolut λογαριασμούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεργασία Hellas Direct με Superhome Center

Η στρατηγική συνεργασία PrimeTel και Hellas Direct ανοίγει τον δρόμο για καινοτόμες διεργασίες στην κυπριακή αγορά υπηρεσιών, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα γόνιμο πλαίσιο ανταλλαγής τεχνογνωσίας στον τομέα των νέων τεχνολογιών. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας των δυο εταιριών, όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι  συνδρομητές της PrimeTel θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν καινοτόμο ασφάλεια κατοικίας σε προνομιακή τιμή, ενώ σύντομα αναμένονται και άλλες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο επίτευξης κοινών στόχων.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας με την Hellas Direct, μία από τις πιο καινοτόμες online ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς με αυτόν τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στους συνδρομητές μας να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ακόμη καλύτερη τιμή», σχολίασε ο Θεοδόσης Θεοδοσίου, Chief Commercial Officer της PrimeTel.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την κορυφαία εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο. Με την PrimeTel μας ενώνει η ίδια προσέγγιση σε ό,τι αφορά στην καινοτομία, την αμεσότητα στην επικοινωνία και την άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή», δήλωσε ο Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct.

«Η συνεργασία με την PrimeTel μας δίνει μία μοναδική ευκαιρία να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας και να ενισχύσουμε τη θέση μας τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή», συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Μάρκου, συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct.