Κάθε σημαντικό γεγονός εκτός από τις πολύ σοβαρές συζητήσεις κρύβει και κάποια ευτράπελα. Κι αυτά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την Σύνοδο Κορυφής των G7 που ολοκληρώνεται σήμερα.

Χθες,  το βράδυ, ήταν η ώρα της «οικογενειακής φωτογραφίας» με τους ηγέτες να στήνονται μπροστά σε ένα μαγευτικό σκηνικό για να φωτογραφηθούν χαμογελαστοί. Στο κέντρο της εικόνας βρίσκονταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μπριζίτ, που μέσα σε μία ημέρα έκανε τρεις διαφορετικές εμφανίσεις. Στα δεξιά της Γαλλίας Πρώτης Κυρίας βρισκόταν ο Ντόναλντ Τραμπ με την Μελάνια, ακολουθούμενη από τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό και τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε με την σύζυγό του. Από την άλλη πλευρά, δίπλα στον Μακρόν βρισκόταν η Άνγκελα Μέρκελ. 

Το βλέμμα λατρείας της Μελάνια Τραμπ στον Τζάστιν Τριντό έγινε viral

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο διέφερε αισθητά από την στιγμή που κατέγραψαν οι κάμερες και δείχνει την σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ – που ομολογουμένως έκανε πολύ λαμπερές εμφανίσεις στην Σύνοδο Κορυφής – να ετοιμάζεται να φιλήσει τον Τζάστιν Τριντό, έχοντας ένα βλέμμα λατρείας και κάποιο ενθουσιασμό. 

Φυσικά, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν πέρασε απαρατήρητο στο Twitter, με το hashtag #MelaniaLovesTrudeau να γίνεται δημοφιλές μέσα σε λίγη ώρα. Μάλιστα η πρώην σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, Τζέσι Φέργκιουσον έγραψε στο Twitter: «Όλοι θα έπρεπε να βρουν κάποιον να τους κοιτάζει με τον τρόπο που κοιτά τον – προσέξτε – Τζάστιν Τριντό» και να ακολουθούν ποικίλα σχόλια και αναρτήσεις, όπως για παράδειγμα μία που ανέφερε: «Προσέξτε να μην δει ο Ντόναλντ Τραμπ αυτή την φωτογραφία, γι’ αυτό ότι κι αν κάνετε, μην κάνετε retweet το #MelaniaLovesTrudeau».

Πηγή: philenews/iefimerida.gr