Ευχάριστα νέα για τους τηλεθεατές – συνδρομητές της Nova που παρακολουθούν τη σειρά «Game of Thrones». Ο 7ος πολυαναμενόμενος κύκλος κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 16 Ιουλίου στις 4:00 μετά τα μεσάνυκτα ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στη Nova Cyprus! Η επική σειρά θα προβάλλεται και σε prime time προβολή από τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο Novacinema4HD. Ο νέος κύκλος θα είναι διαθέσιμος και μέσω της υπηρεσίας Nova GO. Όλα τα μέχρι σήμερα επεισόδια της σειράς βρίσκονται διαθέσιμα από την Παρασκευή, 19 Μαΐου και για δύο μήνες χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές της Nova Cyprus μέσω της υπηρεσίας Nova GO.

Από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου στις 18.45, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τα τελευταία πέντε επεισόδια της σειράς «Μάμμα μία». Κάτω από πίεση, ο Σταν αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει, όμως εκείνη η στιγμή δεν είναι το τέλος της ιστορίας, καθώς η αντίδραση της Μαρινέλλας θα είναι απροσδόκητη. 

Προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Wonder Woman που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, στις 7.30 μ.μ. στο K-Cineplex Έγκωμης εξασφάλισε το Sfera και ήδη άρχισε η διανομή τους. 

Νέο επεισόδιο του «Survivor» έρχεται την Κυριακή στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ. Ένας ακόμη αγώνας επάθλου περιμένει «Διάσημους» και «Μαχητές» και στον αγωνιστικό χώρο η… ανταγωνιστικότητα και η αντιπαλότητα καλά κρατούν.