Περισσότερες από 150 κλήσεις δέχθηκε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των προβλημάτων που άφησε πίσω της νεροποντή στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, 11 συνεργεία της συνεχίζουν να εργάζονται στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας για αντλήσεις από πλημμυρισμένους χώρους, αλλά και ρυμουλκήσεις οχημάτων.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Αντρέας Χριστοφή, για την άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις έγινε ανάκληση προσωπικού.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλασμός Κυρίου στη Λάρνακα – Ανάκληση προσωπικού στην Πυροσβεστική

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοφή, για αντιμετώπιση της κατάστασης εργάζονται και συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης, της Πολιτικής Άμυνας αλλά και της Αστυνομίας. Στάληκαν επίσης ενισχύσεις και από την ΕΜΑΚ.

Στην Ορόκλινη και στην περιοχή των Καμάρων παρουσιάστηκαν τα περισσότερα περιστατικά που αφορούν κυρίως πλημμύρες, είπε ο κ. Χριστοφή.

Η Πυροσβεστική, κατέληξε ο κ. Χριστοφή, είναι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Philenews, πάρα πολλές περιπτώσεις οφείλονταν σε φραγμένες σχάρες, ενώ επηρεάστηκαν οι περιοχές Λάρνακας, Τιμάγια, Καμάρες, Λιβάδια, Ορόκλινη, καθώς και η περιοχή κοντά στο παλιό ΚΕΝ.
 
Το ευτύχημα είναι ότι η μπόρα που ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 είχε μικρή διάρκεια.
 
Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ