Εν αναμονή της έρευνας για το περιστατικό στο οποίο δάσκαλος φέρεται να χτύπησε 9χρονο μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Λεμεσού, βρίσκεται το Υπουργείο Παιδείας. Μιλώντας στον Active, o Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Χρήστος Χατζηαθανασίου ανέφερε ότι το περιστατικό τυγχάνει έρευνας από την Αστυνομία και πρόσθεσε ότι «θα δράσουμε ανάλογα με τα ευρήματα της έρευνας».
 
Ο κ. Χατζηαθανασίου ανέφερε ακόμη ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει λάβει ενημέρωση από το σχολείο και το οικείο επαρχιακό γραφείο, η οποία θα δοθεί στην Αστυνομία. 
 
Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από τον παππού του 9χρονου μαθητή, ο οποίος είναι και ο νόμιμος κηδεμόνας του. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του 9χρονου μετά από παράπονο ότι πονάει το κεφάλι του, του δόθηκε πάγος και όταν παραπονέθηκε εκ νέου στο δάσκαλό του, αυτός τον μετέφερε σε γραφείο, τον τράβηξε από την μπλούζα και τον έσπρωξε στον τοίχο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.
 
Ο 9χρονος μαθητής μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εξετάστηκε και επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του.
 
Η Αστυνομία έλαβε από τον 9χρονο οπτικογραφημένη κατάθεση στην παρουσία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας.
 
Ο δάσκαλος κλήθηκε για κατάθεση στην Αστυνομία.
 
Πηγή: philenews / Active