Η εικόνα της είναι πασίγνωστη. Ένα κοριτσάκι που κοιτάζει την κάμερα με ένα μείγμα απορίας και απαξίωσης στο ύφος του. Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, η Chloe και η μαμά της μοιράστηκαν με ένα video στο Youtube την ιστορία πίσω από το διάσημο meme.

H Chloe ήταν τότε μόλις μερικών μηνών, ενώ η μεγάλη αδερφή της Lily θα έκλεινε τα έξι. Η μαμά τους ήθελε να κάνει έκπληξη στη Lily με ένα ταξίδι στη Disneyland, για τα γενέθλιά της, και αποφάσισε να μοιραστεί την αντίδρασή της με συγγενείς που βρίσκονταν σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ, μέσω του Youtube.

Η μαμά της έβγαλε πρώτα ένα βίντεο με την αντίδρασή της μικρής όταν της ανακοίνωσε το ταξίδι, και το βίντεο έγινε αμέσως viral. Δεκάδες άνθρωποι πλησιάζαν τη μαμά των κοριτσιών για να μάθουν περισσότερα, προκαλώντας της μεγάλη ταραχή.

«Τη μια στιγμή το παιδί σου είναι ένα εντελώς φυσιολογικό παιδί, και την επόμενη το γνωρίζει ο μισός πλανήτης», λέει.

«Πριν γίνει viral, είχαμε μια κανονική καθημερινή ζωή. Πρωινό, τηλεόραση, καρτούν, εκδρομές. To 2010 δεν είχαμε λογαριασμό Youtube. Δεν είχαμε social media, εκτός από Facebook».

Δύο χρόνια μετά, η μαμά των κοριτσιών δεν πίστευε ότι θα ξαναγινόταν η κόρη της viral. Kατάφερε να ξαναπάει τα δύο κορίτσια στη Disneyland, αλλά αυτή τη φορά η Lily έκλαιγε. Κοιτώντας την αδερφή της να κλαίει, η Chloe έκανε μια γκριμάτσα που έκανε συχνά, και η μαμά της ανέβασε επιτόπου το video χωρίς να δώσει σημασία. Μέχρι να φτάσουν στη Disneyland, είχε ήδη γίνει viral.

Όσα ακολούθησαν είναι λίγο-πολύ γνωστά. Ο κόσμος λάτρεψε την Chloe, γεμίζοντας το internet με το πρόσωπό της.

Επισκέφθηκαν πολλές χώρες, όπως τη Βραζιλία και το Μεξικό. Η μικρή βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Google όπου υπέγραψε μια φωτογραφία της και είδε ένα ασανσέρ με το πρόσωπό της. Οι άνθρωποι την πλησίαζαν και την πλησιάζουν ακόμα στον δρόμο, δέχεται προσκλήσεις για events, και έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες.

Πηγή: philenews / tanea.gr