Αποκορύφωμα των φετινών εκδηλώσεων TELETHON είναι ο Τηλεμαραθώνιος, που θα μεταδοθεί από την Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 21:15, με οικοδεσπότες τη Βασιλική Χατζηαδάμου και τον Σταύρο Κυπριανού. Μαζί τους ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης αναλαμβάνει την παρουσίαση και τον συντονισμό στο τηλεφωνικό κέντρο που θα στελεχωθεί με επώνυμους, οι οποίοι εθελοντικά δίνουν το παρών τους στηρίζοντας τον θεσμό και θα απαντούν τα τηλέφωνα με τις εισφορές των τηλεθεατών. Στο καλλιτεχνικό κομμάτι ο Γιώργος Παπαδόπουλος αλλά και οι Παπιγιόν.

Η ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι της και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδας. Το ερχόμενο Σάββατο 10 Ιουνίου στις 10:00 ο Ευτύχης Μπλέτσας παρουσιάζει οδοιπορικό στην Ταϊβάν, ενώ την επομένη ταξιδεύει στην Κέρκυρα. 

Νίκος Νουρής του ΔΗΣΥ, Γιώργος Λουκαΐδης του ΑΚΕΛ, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου του ΔΗΚΟ και Ανδρέας Αποστόλου της Συμμαχίας Πολιτών φιλοξενούνται από τον πρώην διευθυντή ειδήσεων και επικαίρων του ΡΙΚ Γιάννη Καρεκλά, στη νέα του εκπομπή που τιτλοφορείται «Χωρίς περιστροφές» και προβάλλεται από το Σίγμα, απόψε στις 11.30 μ.μ. 

Δεν ξέρουμε ποιοι εμπνέονται τις διαφημίσεις του λαχείου του ΡΙΚ, όμως ελπίζαμε ότι με τις μετακινήσεις που έγιναν από το ημικρατικό κανάλι προς τα ιδιωτικά πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, κάτι καλύτερο θα μας προέκυπτε. Στην αναμονή μείναμε και εάν συνεχίσουν έτσι, μας βλέπω να αναπολούμε τις «παλιές καλές μέρες».