Πολλοί τηλεθεατές που κατά την περσινή τηλεοπτική χρονιά ήταν «καρφωμένοι» στην εκπομπή Survivor αναμένεται ότι από τις 2 Οκτωβρίου θα παρακολουθούν Nomads που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1. Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 10.15 μ.μ. και θα την παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στο νησί Palawan των Φιλιππινών, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, επιβίωση, και παραμονή στο παιχνίδι. 1 νικητής, 1 χρηματικό έπαθλο των 150.000€! Όλα αυτά αποτελούν την αντεπίθεση του ΑΝΤ1 στο Survivor του Σίγμα. Αυτό που διαφοροποιεί όμως το Nomads από οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι περιπέτειας, είναι το στοιχείο της διαμονής καθώς και της καθημερινής αλληλεπίδρασης της ομάδας -που θα μένει στο ψαροχώρι- με τους ντόπιους, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με εντελώς διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης και με μία εντελώς διαφορετική κουλτούρα. 

Ο Alpha Κύπρου «με μεγάλη χαρά» -όπως ανακοίνωσε- έχει εντάξει στο δυναμικό του τη Βασιλική Χατζηαδάμου. «Η γνωστή παρουσιάστρια που υπηρετεί με ποιοτική προσέγγιση το παραδοσιακό τραγούδι, θα επανέλθει δυναμικά στις οθόνες μας στο δεύτερο μισό της σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου. Λεπτομέρειες για το φορμάτ της εκπομπής θα ανακοινωθούν αργότερα», αναφέρεται στη χθεσινή ανακοίνωση του καναλιού. 

Οι συνδρομητές της Nova Cyprus, από αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τα παιχνίδια, Λιλ – Μονακό, Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν, Λιόν – Ντιζόν και Μαρσέιγ – Τουλούζ για την 7η αγωνιστική της Ligue 1 Γαλλίας.