Μια έγκυος μαζί με το οκτάμηνο βρέφος της και άλλα τρία άτομα τραυματίσθηκαν χθες στον παλιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού προς το αεροδρομίου Πάφου, μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος σε άλλα δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα συνέβη όταν 30χρονος από την Πάφο ενώ οδηγούσε το όχημα του στο δρόμο του παρά την Αχέλεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δεν πρόλαβε για λόγους που διερευνώνται να σταματήσει εγκαίρως, ενώ τα προπορευόμενα αυτοκίνητα ελάττωσαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα του να συγκρουστεί στο προπορευόμενο όχημα που οδηγείτο από 61χρονο από την Πάφο.

Στη συνέχεια, το όχημα του 30χρονου συγκρούστηκε και σε δεύτερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 26χρονη έγκυος μαζί με το οκτάμηνο βρέφος της και στο οποίο επέβαινε και 28χρονη. Παράλληλα, το αυτοκίνητο του 61χρονου συγκρούστηκε και σε κιγκλιδώματα ασφαλείας.

Από την τριπλή σύγκρουση και οι πέντε επιβάτες των τριών οχημάτων τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Πάφου. Η 26χρονη που κυοφορεί στον τρίτο μήνα κρατήθηκε στο ορθοπεδικό θάλαμο του Νοσοκομείου Πάφου αφού σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει εξωτερικές κακώσεις. Το οκτάμηνο βρέφος της, υπέστη σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς κάκωση κεφαλής και κρατήθηκε για παρακολούθηση στο παιδιατρικό θάλαμο του Νοσοκομείου

Ο 30χρονος, ο 61χρονος και η 28χρονη κρατήθηκαν επίσης για περαιτέρω νοσηλεία, με την κατάσταση όλων να χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.