Κλειστές λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού κατά τις βραδινές ώρες αυτή και την προσεχή εβδομάδα για έργα.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, ανακοίνωσε  ότι, από τη Δευτέρα 10/10/2022 μέχρι και την Πέμπτη 20/10/2022, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, μεταξύ των ωρών 22:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης αντιθαμβωτικών παραπετασμάτων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας.

Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στη μια κατεύθυνση μόνο, σε μήκος 1 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Επίσης το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  ανακοίνωσε ότι, από την Τρίτη 11/10/2022 μέχρι και την Τρίτη 18/10/2022 (εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής), από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα του Αυτοκινητοδρόμου Α1 με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό (από την έξοδο Κόρνου μέχρι την έξοδο Κοφίνου).

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα του Αυτοκινητοδρόμου Α1 με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, μετατρέποντάς τη σε αμφίδρομη.