Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη της 43χρονη Ιρανής από τα μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού το απόγευμα της Κυριακής (9/10). Η ύποπτη επιχείρησε να καταστρέψει τις ναρκωτικές ουσίες που είχε στην κατοχή της, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να μην καταστραφούν τα τεκμήρια, η ύποπτη αντέδρασε βίαια, δαγκώνοντας στο χέρι αστυνομικό. Για την υπόθεση συνελήφθη και 34χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος εντοπίστηκε εντός του διαμερίσματος.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτησή τους για περίοδο 8 ημερών. Η δικηγόρος του 34χρονου έφερε ένσταση στην περίοδο κράτησης του πελάτη της, ωστόσο απορρίφθηκε από το Δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mπούκαρε σε οικία 33χρονου η ΥΚΑΝ – Εντόπισε ναρκωτικά και όπλο με σιγαστήρα

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τα μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού διά της βίας έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος της 43χρονης και την εντόπισαν στο αποχωρητήριο της οικίας όπου και θεάθηκε να ρίχνει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στη λεκάνη. Η 43χρονη προσπάθησε να τραβήξει το καζανάκι για να πάνε στην αποχέτευση και να μην εντοπιστούν, ωστόσο τα μέλη της ΥΚΑΝ την πρόλαβαν. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για 5 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 50 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης. Ποσότητες ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκαν επίσης σε τσαντάκι εντός του υπνοδωματίου και το χρηματικό ποσό των 735 ευρώ που υπήρχε μέσα σε ερμάρι.

Να σημειωθεί πως σε εσωτερικό χώρο κάτω από τζακούζι εντοπίστηκε ποσότητα 302 γρ. crystal και ποσότητα 15 γρ. κοκαΐνης. Σε κομοδίνο υπνοδωματίου εντοπίστηκε το κινητό του 34χρονου και επάνω υπήρχε ποσότητα crystal. Συνολικά εντοπίστηκαν εντός του διαμερίσματος, 352 γρ. μεθαμφεταμίνης, 15 γρ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 735 ευρώ και μια επιταγή για το ποσό των 760 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 43χρονη δάγκωσε αστυνομικό – Χειροπέδες σε δύο για ναρκωτικά

Ανακρινόμενη η 43χρονη ανέφερε ότι τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στη λεκάνη της τουαλέτας ήταν δικά της, ενώ για τα υπόλοιπα αρνήθηκε ανάμιξη. Από την πλευρά του ο 34χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Ισχυρίστηκε ότι είχε μεταβεί στο διαμέρισμα για να βοηθήσει την 43χρονη σε εργασίες ανακαίνισης, ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ευσταθεί καθώς στο διαμέρισμα εντοπίστηκε μια τσάντα με ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα.

Σε βάρος του ερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Εναντίον της 43χρονης διερευνάται επίσης το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού.