Συναντήσεις με την Πρόεδρο της Βουλής, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και με όλα τα κόμματα, ζήτησε ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών (ΣΥΠΡΟΔΑΤ) με στόχο την προώθηση αντισταθμιστικών μέτρων και άλλων ελαφρύνσεων, εν μέσω του αυξανόμενου πληθωρισμού και της ακρίβειας, που διαβρώνουν το εισόδημα των δανειοληπτών.

«Εμείς από πλευράς μας, θα αρχίσουμε επαφές με όλους για να πιέσουμε για αντισταθμιστικά μέτρα και οποιεσδήποτε άλλες ελαφρύνσεις μπορούν να δοθούν» αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΠΡΟΔΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Τα Δικαστήρια αυτεπάγγελτα πρέπει να εξετάζουν καταχρηστικές ρήτρες

Ειδικότερα, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι ζητήθηκε και αναμένει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής, με όλα τα κόμματα καθώς επίσης και με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Επίσης ζητήθηκε συνάντηση και με όλους τους οργανωμένους φορείς «για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προς το καλό των δανειοληπτών, των νοικοκυριών, επιχειρήσεων αλλά και του συνόλου της κοινωνίας».

«Τονίζουμε προς όλους ότι οι δανειολήπτες δεν ζητιανεύουν. Απαιτούν δικαιωματικά αυτά που πρέπει να πάρουν και θα τα πάρουν», συμπληρώνει ο ΣΥΠΡΟΔΑΤ.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, ήδη έχει οριστεί συνάντηση με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Χάρη Γεωργιάδη, στις 14 Οκτωβρίου.

ΚΥΠΕ