«Στις εκλογές αυτές, κατέρχομαι ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Ούτε ως συνεργάτης ούτε και ως δεκανίκι κανενός. Κατέρχομαι με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων του», αναφέρει ο υποψήφιος για την Προεδρία, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Ανδρέα Μαυρογιάννη

Στις εκλογές αυτές, κατέρχομαι ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Ούτε ως συνεργάτης ούτε και ως δεκανίκι κανενός. Κατέρχομαι με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Για αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας, για την προσπάθεια επανένωσης και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτική και τους θεσμούς. Για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και για κάθαρση, επαναφορά της διαφάνειας και της λογοδοσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠτΔ: Όπως διαφαίνεται Πρόεδρος θα είναι ένας εκ των τριών συνεργατών μου

Αυτό το χρέος είναι και το μοναδικό που μου ασκεί επιρροή. Και κανένας άλλος. Χρέος για να υπηρετήσω την πραγματική, προοδευτική αλλαγή.

Η θητεία του Προέδρου Αναστασιάδη, λήγει τον Φεβρουάριο και δεν χωρούν υπονοούμενα και υποσχέσεις εξ ονόματος τρίτων, εκτός και αν αναφέρεται αποκλειστικά στους δύο συνεχιστές της πολιτικής του.

Η στήριξη μου προς το ομολογουμένως θετικό έργο που επιτελεί το Μέλαθρον, είναι δεδομένη. Οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση είναι εκ του πονηρού