Η RSM Cyprus, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της κοινωνικής και εταιρικής της ευθύνης προχώρησε στη δωρεά δυο συσκευών οξυγόνου και δυο συσκευών αναρρόφησης στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για στήριξη των συνανθρώπων μας με εμπειρία καρκίνου, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το αξιόλογο έργο του Συνδέσμου και τις δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας που παρέχει σε χιλιάδες καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους από το 1971.

Η κα Μαρία Μιχαήλ, Υπεύθυνη του Επαρχιακού Γραφείου Λεμεσού και η Δρ. Κλαούντια Πέτρου, Ιατρός Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Ευαγόρειο Κέντρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στη Λεμεσό, παρέλαβαν τον ιατρικό εξοπλισμό από τον Managing Partner, CEO της εταιρείας μας κ. Γιώργο Θεμιστοκλέους.

Σε σχετική της δήλωση η κα Μαρία Μιχαήλ ευχαρίστησε την εταιρεία RSM Cyprus για τη στήριξη της στο Φιλανθρωπικό έργο του Συνδέσμου, ο οποίος παρέχει εδώ και 50 χρόνια δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής φροντίδας σε συνανθρώπους μας με καρκίνο και τις οικογένειες τους. 

Παράλληλα η Δρ. Κλαούντια Πέτρου, ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κ. Γιώργο Θεμιστοκλέους για τη δωρεά του ιατρικού εξοπλισμού, ο οποίος θα βοηθήσει τους ασθενείς που δέχονται κατ’ οίκον φροντίδα από τη νοσηλευτική ομάδα του Συνδέσμου. 

Σε σχετική του δήλωση, ο κ. Θεμιστοκλέους ανάφερε ό,τι στα πλαίσια της δράσης για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της RSM, θέλησαν να στηρίξουν έμπρακτα αυτό το υπέροχο έργο που ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει στους συνανθρώπους μας εδώ και δεκαετίες. Τόνισε ότι είναι καθήκον τους, ως μέλη της κοινωνίας, να στηρίζουν κάθε παρόμοια προσπάθεια, συμβάλλοντας έστω και ελάχιστα, στην ανακούφιση των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ως δίκτυο έχουμε υπογράψει το Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact). Ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής της RSM παγκοσμίως μέχρι το 2030, επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν το Περιβάλλον – Κοινωνία – Διακυβέρνηση (Environmental, Social and Governance – ESG), εστιάζοντας περισσότερο σε πέντε θεμελιώδεις στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) που είναι 3. Καλή υγεία και ευημερία, 4. Ποιοτική Εκπαίδευση, 5. Ισότητα των φύλων, 8. Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη και 9. Βιομηχανία, Καινοτομία και Υποδομές.