H εποχή όπου η Ένωση Συντακτών διοργάνωνε χορούς των συντακτών στο Χίλτον και σε αυτούς παρευρίσκονταν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί του τόπου, ανήκει προ πολλού στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια, η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσιογράφων για χίλιους δύο λόγους περιορίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις της στα άκρως απαραίτητα. Έτσι λοιπόν θα γίνει και φέτος. Η ΕΣΚ διοργανώνει για τα μέλη της (σε στενό οικογενειακό κύκλο…) γιορταστική εκδήλωση στη Δημοσιογραφική Εστία, στις 5 Ιανουαρίου 2018 στις 7.30 μ.μ. Η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων θα γίνει στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στις 10.30 π.μ. 

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει και τα συνδρομητικά κανάλια της Nova Cyprus έχουν ήδη έτοιμο το εορταστικό τους πρόγραμμα που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μπόλικες κινηματογραφικές ταινίες.
Την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 15:15 ο παρουσιαστής και στιχουργός Πόλυς Κυριάκου συναντά τον Χρήστο Νικολόπουλο στην εκπομπή που θα προβληθεί από το Σίγμα και τιτλοφορείται «Μια κουβέντα δρόμος». Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Χρήστος Νικολόπουλος έγραψε πέραν των 1.800 τραγουδιών κι ακόμα συνεχίζει να καταθέτει το ταλέντο του. 

Αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 22:15 στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» θα παρουσιαστεί δημοσκόπηση του Σίγμα για τις προεδρικές εκλογές. Η 3η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ του ΣΙΓΜΑ για τις προεδρικές εκλογές. Φιλοξενούνται στο στούντιο εκλογολόγοι – αναλυτές και εκπρόσωποι των υποψηφίων. Συντονίζει ο Γιάννης Καρεκλάς.