Μεγάλο προβληματισμό προκαλούν οι καταγγελίες της νέα ομάδας του Ουλαμού Μοτοσυκλετιστών της Τροχαίας Λεμεσού. Μετά και τον εντοπισμό του οδηγού ασθενοφόρου ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, άλλο ένα σοβαρό περιστατικό προβληματίζει τις Αρχές. Πρόκειται για 14χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε να κάνει βόλτα με αυτοκίνητο, έχοντας συνοδηγό άλλο συνομήλικό του και επιβάτη τη μητέρα του.

Για την πρώτη υπόθεση έχει ήδη κατηγορηθεί η μητέρα του παιδιού, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες παραβάσεων τροχαίας. Σε κατάθεσή της ανέφερε πως πήγαινε βόλτα με τον γιο της χωρίς να δείχνει να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα του αδικήματος. Από την άλλη, ο ανήλικος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», αναμένεται να κατηγορηθεί στην παρουσία των γονέων του και δικηγόρου βάσει της νομοθεσίας περί Ανηλίκων. Στη συνέχεια ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανήλικος οδηγούσε με επιβάτη στο πίσω κάθισμα τη μητέρα του

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 14χρονος εντοπίστηκε στις 7.00 το απόγευμα της Τρίτης να οδηγεί σε κεντρικό δρόμο του Ύψωνα. Κατά την ανακοπή του οχήματος, συνοδηγός ήταν άλλος 14χρονος ενώ συνεπιβάτιδα στο πίσω κάθισμα ήταν η μητέρα του 14χρονου οδηγού. 

Ακολούθως οι τρεις τους οδηγήθηκαν στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας για διερεύνηση της υπόθεσης παραβάσεων τροχαίας.