Ο Αντώνης Κανάκης, από την Τρίτη 6 Μαρτίου, φέρνει το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα, έως και δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Τετάρτη στις 00:10, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, από την Πέμπτη 8 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 00.10, ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 με τη νέα του εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Για το ξεκίνημα τουλάχιστον, θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή.  

Ο Τάσος Τρύφωνος στο «τετ α τετ» την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 21.30 το βράδυ, στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD φιλοξενεί τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου. Ο γνωστός ποινικολόγος και για 41 χρόνια σύζυγος της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και η κόρη τους μιλούν για τη Ζωή Λάσκαρη και θυμούνται ιστορίες από την κοινή τους ζωή. 

Το Σάββατο 03 Μαρτίου στην «παραδοσιακή βραδιά» του Σίγμα, φιλοξενούνται οι Σταύρος Κωνσταντίνου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους και Φίλιππος Φιλίππου. Στο στούντιο επίσης το Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι ΠΟΛΑΕΚ και το χορευτικό συγκρότημα κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρινούδας. Η εκπομπή αρχίζει να μεταδίδεται στις 9.15 μ.μ. την ίδια ακριβώς ώρα που το αντίπαλο κανάλι Alpha θα αρχίσει να μεταδίδει την παρόμοια εκπομπή «Όσο Υπάρχουν Τραγούδια» με οικοδέσποινα της εκπομπής τη Βασιλική Χατζηαδάμου και φιλοξενούμενη την τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα.