Εναλλακτικές επιλογές με διαμερίσματα σε πολύ χαμηλές τιμές κοντά στη θάλασσα προσφέρει η Altamira Real Estate

Σε μία περίοδο που οι τιμές των ακινήτων σε παραλιακές περιοχές είναι ιδιαίτερα αυξημένες – ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες – η Altamira Real Estate παρουσιάζει 14 νέες οικιστικές προτάσεις σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές της Κύπρου.

Ο λόγος για ένα ευρύ φάσμα διαμερισμάτων που βρίσκονται στην κοινότητα της Τερσεφάνου στην επαρχία Λάρνακας, η οποία τα τελευταία χρόνια καταγράφει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση.

Τα επιλεγμένα διαμερίσματα, που διατίθενται προς πώληση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, βρίσκονται μόλις μερικά λεπτά από την παραλία και πωλούνται σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές, οι οποίες κυμαίνονται μεταξύ €40.000 και €60.000 για στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και από μόλις €70.000 και €80.000 για διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων. Πρόκειται για ευκαιρίες που δύσκολα μπορεί κανείς να εντοπίσει στην αγορά, αφού αντίστοιχα διαμερίσματα διατίθενται σε τιμές κατά πολύ υψηλότερες.

Οι 14 μοναδικές οικιστικές προτάσεις ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες κάθε υποψηφίου αγοραστή, με τα διαμερίσματα να θεωρούνται ιδανικά τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση, με σημαντικές προοπτικές αξιοποίησης και υψηλής απόδοσης. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση συντήρησης, είναι κενά και προσφέρονται για άμεση αξιοποίηση τόσο από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και από ιδιώτες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αποτελούν μέρος οικιστικών συγκροτημάτων, γεγονός που τους προσδίδει το πλεονέκτημα χρήσης των οργανωμένων κοινόχρηστων χώρων, η φροντίδα των οποίων εμπίπτει στις αρμοδιότητες διαχειριστικής επιτροπής.

Τα ακίνητα ξεχωρίζουν για την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται, καθώς προσφέρουν πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο της Λάρνακας, το αεροδρόμιο και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, ενώ περιβάλλονται από όλες τις αναγκαίες ανέσεις και υπηρεσίες, όπως σχολεία, τράπεζες, καφετέριες, υπεραγορές και καταστήματα.

14 διαμερίσματα με πρόσβαση σε πισίνα

Συγκεκριμένα, στο συγκρότημα διαμερισμάτων “RESIDENCE OASIS” ξεχωρίσαμε 11 διαμερίσματα του ενός και δύο υπνοδωματίων, τα οποία πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €60.000. Βρίσκονται μόλις 600 μέτρα από το κέντρο της κοινότητας και περί τα 300 μέτρα από τον κύριο δρόμου Τερσεφάνου – Κίτι.

Επιπρόσθετα, στο συγκρότημα διαμερισμάτων “VICTORIA EXCLUSIVE APARTMENTS” εντοπίσαμε τρία ακίνητα τα οποία διατίθενται προς πώληση σε τιμές που αρχίζουν από €40.000 και φθάνουν μέχρι και τις €80.000. Ο λόγος για δύο διαμερίσματα δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων και ένα στούντιο, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο της κοινότητας.

Όλα ανεξαιρέτως τα διαμερίσματα διαθέτουν αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης σε κοινόχρηστη πισίνα και είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία, καθώς και ενοικίαση. Μάλιστα, λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορούν να ενοικιαστούν βραχυπρόθεσμα ή/και μακροπρόθεσμα, αποφέροντας πολύ καλές αποδόσεις.

 Υποβολή προσφορών

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.