Νέα καταγγελία για βιασμό γυναίκας διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, που φόρεσε χειροπέδες σε 30χρονο από τη Σιέρα Λεόνε. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο ύποπτος, τη βίασε στο σπίτι όπου διαμένουν στη Λάρνακα μαζί με άλλα άτομα, αιτητές πολιτικού ασύλου.

Η παραπονούμενη ανέφερε στην Αστυνομία πως ο 30χρονος, με τον οποίο ήταν συγκάτοικος τον τελευταίο μήνα, τη βίασε στις 27 Ιουνίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της, άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με την ίδια να μην ανταποκρίνεται και να τον απορρίπτει. Μία μέρα πριν να τη βιάσει, σύμφωνα με την καταγγελία της, της επιτέθηκε άσεμνα, ωστόσο σταμάτησε όταν άκουσε τη συμβία του να εξέρχεται από το δωμάτιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Την επόμενη ημέρα, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή της, καθώς κοιμόταν, ο ύποπτος εισήλθε στο δωμάτιό της και παρά τις προσπάθειές της να τον απωθήσει, ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς. Ο 30χρονος, ο οποίος αρνείται ενοχή, οδηγήθηκε την Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του. 

Εν τω μεταξύ, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου οδηγήθηκε χθες ο 22χρονος από τη Συρία, ο οποίος κατηγορείται για τρεις βιασμούς στην Αγία Νάπα. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε παραδεχθεί ενοχή, ζήτησε νομική αρωγή.