Νεκρός στο κελί του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο 61χρονος συλληφθείς για την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκαν σε σακούλες ζωοτροφών.

Πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για το πρόσωπο που έδωσε την πληροφορία για τα 132 κιλα ναρκωτικών και ο οποίος ήταν και ο παραλήπτης.

Έχουν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του, ενώ αναμένεται έκθεση γεγονότων.

Οδηγίες από Αρχηγό Αστυνομίας για διερεύνηση – Αποκλείστηκε η εγκληματικής ενέργεια

Σε δηλώσεις του για την υπόθεση ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού ανάφερε τα εξής:

Σήμερα το πρωί γύρω στις 10:15 εντοπίστηκε νεκρός 61χρονος, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στα κρατητήρια της ΑΔΕ Λεμεσού σε σχέση με υπόθεση η οποία διερευνάται από την ΥΚΑΝ Λεμεσού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. Τη σκηνή επισκέφθηκαν αξιωματικοί της ΑΔΕ Λεμεσού και άλλοι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενώ κλήθηκε για αυτοψία η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη για εγκληματική ενέργεια. Έχουν δοθεί οδηγίες από τον αρχηγό αστυνομίας όπως αυτή η υπόθεση ερευνηθεί από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού και να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου αλλά και όλες οι άλλες πτυχές. Αν υπάρχουν ευθύνες, θα φανεί μέσα από την έρευνα.

Σε σχέση με την υπόθεση για την οποία τελούσε υπό κράτηση, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ ανάφερε ότι διερευνάται από άλλη υπηρεσία, με την ολοκλήρωσή των ερευνών ο φάκελος θα προωθηθεί στη νομική υπηρεσία για τις τελικές οδηγίες.