Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης τροποποίησε την πολιτική της απέναντι στα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια που υπάγονται στη δικαιοδοσία της. Αντί λοιπόν να τρέχει εκ των υστέρων για να τα δικάζει και να τα καταδικάζει για σφάλματά τους, επιλέγει να εκδίδει και να τους στέλνει εγκυκλίους, με τις οποίες τους υπενθυμίζει τις διατάξεις της νομοθεσίας που καλύπτουν θέματα επικαιρότητας. Με τον τρόπο αυτό, τα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια είναι πιο προσεκτικά στον χειρισμό ευαίσθητων θεμάτων, όπως είναι οι κακοποιήσεις παιδιών, ο χειρισμός υποψηφίων προέδρων κ.ά. Βέβαια, το γνωρίζει ότι δεν έχει την εξουσία να λογοκρίνει, όμως αυτό που κάνει δεν είναι λογοκρισία. 

To Sigma φιλοξενεί απόψε στις 10:45 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος απαντά στο Χρύσανθο Τσουρούλλη και στον Γιάννη Καρεκλά. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να μίλησε για νέες δεσμεύσεις, κουρέματα, αξιόγραφα, κόκκινα δάνεια, ακόμη και για τη στάση των άλλων διεκδικητών της Προεδρίας.

Στα πανέμορφα τοπία της Ιρλανδίας ταξιδεύει το «Happy Traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα, αύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στις 15:00. Η εκπομπή ξεκινά με εικόνες από την πρωτεύουσα Δουβλίνο και συνεχίζει με ένα ταξιδιωτικό στη νοτιοδυτική Ιρλανδία και τον δακτύλιο του Κέρρι. Πανέμορφα τοπία, μαγευτική φύση, εκπληκτικά κάστρα και ιρλανδέζικη κουλτούρα προβάλλονται στο συγκεκριμένο ταξιδιάρικο επεισόδιο. Στην ίδια εκπομπή του Σαββάτου θα παρουσιαστεί επίσης το αγαπημένο μέρος διακοπών του Τσάρλι Τσάπλιν όπως και το νησάκι Skellig Michael που βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό και στο οποίο γυρίστηκε η ταινία Star Wars.